Καυγάς

Όσα χρόνια και να περάσουν ο Τιμούρ θα του φυσά και δεν θα κρυώνει όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο έφυγε ή καλύτερα απολύθηκε από τον ΑΠΟΕΛ.

Σήμερα ρωτήθηκε για το καυγάδακι που είχε με τον Πετρίδη έξω από τα αποδυτήρια του ΓΣΖ όταν ο πρόεδρος του έκανε συστάσεις για την αλλαγή που δεν έκανε…

«Ναι είχαμε αντιπαράθεση. Νικήσαμε με 3-0 την ΑΕΚ και έρχεται ο πρόεδρος αγκαλιάζει όλους τους ποδοσφαιριστές και βγαίνει από τα αποδυτήρια, θεωρώντας ότι φταίμε εμείς επειδή δεν έκανα αλλαγή τον Ντε Βινσέντι. Είμαι δίκαιος, όμως αν θέλει κάποιος να με αδικήσει δεν συγκρατιέμαι. Ήταν της στιγμής και αντέδρασα. Έτσι όπως το κατάλαβα δεν το χάρηκε που νικήσαμε την ΑΕΚ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Φταίω εγώ που ο άλλος έφαγε κόκκινη κάρτα από το πουθενά; Κάναμε φανταστική χρονιά. Ήμασταν 7 βαθμούς πίσω κάναμε μόνο νίκες, ακουμπήσαμε τον τίτλο και μου είπαν ότι έπρεπε να φύγω. Ήταν σαν να κατάρρευσε όλο το κτίριο πάνω μου. Βρήκα την ψυχραιμία και είπα ότι σας χαρίζω εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Μετά άκουσα ότι έγιναν αλλαγές και για αυτό πήραν τον τίτλο. Πόσο εύκολο είναι το χωνέψεις αυτό; Πες ότι συνέβαλε σε κάτι. Εγώ είπα από την αρχή ότι θα παίρναμε πρωτάθλημα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X