Καβγάς για Ντα Σίλβα

Καβγάς μεταξύ των προέδρων των 2 ομάδων λιγο μετά το τέλος του παιχνιδιού μέσω δηλώσεων.

Ο Κίρζης λίγο μετά το τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις λέγοντας ότι ο Βάσος Ηλιάδης έκανε κρούση στο Ντα Σίλβα, πρώτα μέσω του μάνατζερ και ύστερα απευθείας στον παίκτη! Εδώ και λίγες μέρες, δήλωσε, και παραμονές πριν το ντέρπι του σούπερ καπ επικρατούσε αναστάτωση στα αποδυτήρια του Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κίρζη:

Δίνω τα συγχαρητήρια μου στον ΑΠΟΕΛ και για απόψε και για την ευρωπαϊκή του πορεία. Φαίνεται ότι η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δεν παίρνει μαθήματα από ομάδες της Ευρώπης. Εδώ και 3-4 μέρες υπάρχει μία μικρή αναστάτωση στην ομάδα. Ο αντιπροέδρος του ΑΠΟΕΛ έκανε κρούση σε ποδοσφαιριστή μας, κάποιος άλλος έπιασε τον Άλεξ Ντα Σίλβα τηλέφωνο. Αν θέλει οποιαδήποτε ομάδα να πλησιάσει παίκτες μας που έχει συμβόλαιο, να κοπιάσει να με βρει εμένα, όχι να πλησιάζουν παίκτες μας παραμονές μεταξύ μας παιχνιδιού και παραμονές πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Απαράδεκτες πράξεις από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Δεν ανεχόμαστε ξανά από οποιονδήποτε κ. Ηλιάδη να πλησιάζουν παίκτες μας και να τους προσφέρουν συμβόλαια. Όποιος θέλει να πάρει το checkbook και να κοπιάσει!

Ο Πρόδρομος Πετρίδης σε δηλώσεις του λίγο αργότερα το αρνήθηκε και είπε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει ήθος και δεν θα έκανε τέτοιο πράγμα. Ρωτήστε, είπε, τον μάνατζερ του παίκτη αν πλησιάστηκε από το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετρίδη:

Εμείς ξέρουμε να δίνουμε συγχαρητήρια Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, δεν πλησιάσαμε τον ποδοσφαιριστή, έχουμε ήθος και είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Γνωρίζουμε πως γίνονται αυτά τα πράγματα, ο καθένας μπορεί να επικαλείται ότι θέλει. Δεν έχει ειπωθεί ποτέ τ’ όνομα του Άλεξ Ντα Σίλβα για τον ΑΠΟΕΛ. Ημασταν υποχρεωμένοι να ακούσουμε τον Ντε Βινσέντι, έγινε η επιθυμία του, απομένει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Μας απασχολούν αρκετό διάστημα μερικοί ποδοσφαιριστές, είμαστε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, δεν περιμέναμε την τελευταί στιγμή. Το συμβόλαιο που προτάθηκε στον Ντε ήταν πολύ καλό δεν τον αδικούμε, εμείς δεν μπορούσαμε να δώσουμε έτσι λεφτά, είναι τέσσερις φορές από αυτά που παίρνει στον ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε άμεσα να εντάξουμε στην ομάδα μας ένα ποδοσφαιριστή. Και εμάς αλλά και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται είναι το παιχνίδι της Τρίτης, είναι πράγματα που είναι φυσιολογικά. Αλλά δεν λέω ότι ήρθαμε εδώ για να μην πάρουμε τον τίτλο. Πάμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα που να μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε για πρόκριση εδώ στην Κύπρο στον επαναληπτικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!