Και επίσημη παραδοχή

Τα αμυντικά κενά που παρουσιάζει τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα μας δεν λένε να διορθωθούν ή να περιοριστούν έτσι το σερί χωρίς νίκη μεγαλώνει. Σήμερα υπήρξε και επίσημη παραδοχή για το πρόβλημα από τον Νεκτάριο Πετεβίνο ο οποίος μίλησε για τον αγώνα με την Ομόνοια και την ανάγκη που έχει η ομάδα να εκμευταλλευτεί τη διακοπή:

Αναλυτικά όσα είπε ο Πετεβίνος στον Σούπερ Σπορ FΜ:

«Δεν μας άφησε καλή γεύση το αποτέλεσμα γιατί θέλαμε τη νίκη, στο τέλος εκτιμώντας την εικόνα των δυο ομάδων, νομίζω ήταν δίκαιο. Ήταν χορταστικό το παιγνίδι, όπου είχαμε 25 τελικές προσπάθειες, κύλησε στην απόλυτη ισορροπία. Για μας χαρακτηρίστηκε από τα αμυντικά μας λάθη και μας στοίχισαν τη νίκη, δεν είχαμε σταθερή απόδοση, αλλά μόνο καλά διαστήματα, μας μένει μόνο ο ένας βαθμός. Βλέπουμε τη συνέχεια».

«Ειδικά στα τρία τελευταία παιγνίδια παρουσιάζουμε μια αδυναμία στην αμυντική λειτουργία και πρέπει να διορθωθεί. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που πρέπει να έχεις την ισορροπία σου και πρέπει να βοηθάμε όλοι στην εξέλιξη ενός αγώνα, να βοηθάμε όλοι στην επίθεση και στην άμυνα. Δεν μας στοίχισε με Εθνικό, μας στοίχισε με Ομόνοια και Αστέρα»

«Νομίζω ότι κάθε διακοπή για μια ομάδα που είναι υπερφορτωμένη με παιγνίδια, είναι ωφέλιμη, είχαμε και τραυματισμούς χθες, του Εφραίμ, του Καβενάνγκι και του Αρτυματά. Δεν αποτελεί την απόλυτη δικαιολογία, γιατί έχουμε και την ποιότητα και το βάθος, αλλά το φαινόμενο αυτό το βλέπουμε αρκετά φέτος με τους τραυματισμούς. Μάθαμε να ζούμε με αυτό, η διακοπή μπορεί να προσφέρει ανάσες».

«Θα περάσουν από εξετάσεις και θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση των τραυματιών».

Για Ντε Βινσέντι: «Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος και το δείχνουν τα στατιστικά, θα πρέπει να βελτιωθεί, δεν μπορεί αυτή η συμπεριφορά να συνεχιστεί και στα παιγνίδια του πρωταθλήματος».

«Ήταν πολύ δυνατό το παιγνίδι, ίσως να έπρεπε να έδειχνε περισσότερες κάρτες ο διαιτητής, ειδικά σε κάποιες περιπτώσεις διπλές κάρτες για παίκτες της Ομόνοιας».

«Η διαφορά ανάμεσα σε Καβενάγκι και Πιατκόφσκι: «Μιλάμε για δυο ποδοσφαιριστές που το βιογραφικό τους είναι πολύ διαφορετικό. Εχουμε ένα ποδοσφαιριστή που έβαλε 14 γκολ σε 10 αγωνιστικές. Είναι εμφανέστατη η διαφορά»

Για κόσμο: «Έχουν ληφθεί κάποια μέτρα. Διατέθηκαν 1500 εισιτήρια, η διαδικασία κύλησε μέσα στο σωστό πλαίσιο, ο κόσμος ήταν άψογος και υποστήριξε την ομάδα. ήταν επιτυχής η εφαρμογή των μέτρων».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X