Και όμως είναι ντέρμπι

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς είναι μόνο λίγες ώρες μακριά και η ομάδα μας καλείται να φορέσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και να λειτουργήσει αναλόγως. Το ζητούμενο είναι ένα και μοναδικό. Με τη λήξη του αγώνα η ομάδα του Παντελή να φύγει ηττημένη.

Όποιος θεωρεί δεδομένη τη νίκη του ΑΠΟΕΛ αγνοεί βασικά πράγματα και αν είναι κάποιος δικός μας κινδυνεύει να δει την ομάδα μας να έχει την πρώτη απώλεια βαθμών.

Η τεχνική ηγεσία γνωρίζει ότι η ομάδα κουβαλά πολύ κούραση από την προσπάθεια στην Μαδρίτη όπως επίσης και το ότι οι απουσίες κάνουν δύσκολο τον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής εντεκάδας.

Η άλλη ιδιαιτερότητα είναι ότι η ομάδα μας θα εκτίσει την πρώτη τιμωρία που κουβαλά από πέρσι έτσι ο αγώνα θα διεξαχθεί στην παρουσία ανηλίκων και συνταξιούχων. Το εργάσιμο της ημέρας και η ώρα διεξαγωγής (19:00) καθιστούν δύσκολη την μαζική κάθοδο αυτών, οπότε το ΓΣΠ θα είναι μισοάδειο.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα μας καλείται να επιστρατεύσει την ποιότητα και την αποφασιστικότητα να κερδίσει το πρώτο της ντέρμπι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X