Και όμως προέχει η Δόξα

Μπορεί όλοι μας να σκεφτόμαστε τον αγώνα της Κυριακής αλλά η ομάδα έχει αγώνα κυπέλλου αύριο με τη Δόξα και σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ η προσοχή όλων στον Αρχάγγελο στρέφεται πρώτα σε αυτό και μετά στο πρωτάθλημα.

Οι σχετικές δηλώσεις του Πετεβίνου στο Σουπερ Σπορ ΦΜ:

«Ο Μάιος είναι ο μήνας που κρίνονται οι τίτλοι και είμαστε μια ομάδα που μέσα από τις δυνατότητες κατάφερε αυτό το μήνα να τον αξιοποιεί όσο το δυνατόν καλύτερα τα τελευταία χρόνια. Στο πρωτάθλημα έχουμε το απόλυτο, στο Κύπελλο, απουσιάσαμε τα τελευταία δύο χρόνια και θέλουμε να είμαστε στο ραντεβού στης 24ης Μαΐου. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κάνουμε άλλο ένα βήμα. Είμαστε η πολυτροπαιούχος ομάδα και θέλουμε αυτό τον αριθμό να τον μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο» είπε αρχικά.

Για την κίνηση να βάλετε 5 ευρώ τα εισιτήρια με την Δόξα…
«Η κίνηση για το παιχνίδι με την Δόξα ανακοινώθηκε από την προηγούμενη εβδομάδα να μπει το εισιτήριο στα 5 ευρώ. Είναι ακόμα μια κίνηση μετά την επιχορήγηση του εισιτηρίου στο παιχνίδι του Τσιρείου. Ακούμε πολλές φορές τον κόσμο να λέει για την τιμή του εισιτηρίου. Η διοίκηση πάντα προσπαθεί να βάζει μειωμένες τιμές μέσα στο μέτρο των δυνατοτήτων της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι 7.500 κόσμος ήρθε από την αρχή της χρονιάς και έδωσε όλο το ποσό. Αυτό πρέπει να το γνωρίζει ο κόσμος σε σχέση και με την επόμενη χρονιά όπου θα έχουμε μια πρωτοποριακή τιμολόγηση στα εισιτήρια διαρκείας για να βοηθήσει και η διοίκηση ΄ώστε να αυξηθεί η παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια της ομάδας».

**«Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι και στον αγώνα με την Δόξα θα έχουμε αρκετό κόσμο αλλά και στον αγώνα με την ΑΕΚ που έχουμε μια ευκαιρία να αγγίξουμε τον μεγάλο στόχο της χρονιάς που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το γεγονός ότι για Τρίτη συνεχόμενα χρονιά κρίνεται ουσιαστικά ο τίτλος σε παιχνίδι με την ΑΕΚ…
«Ότι έχει να κάνει με την ΑΕΚ αυτή την στιγμή πρέπει να μείνει στο περιθώριο. Η αξιολόγηση γίνεται σε κάθε αγώνα ακόμα και αν έχουμε μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Δόξα. Εμείς θέλουμε να δούμε μια ομάδα ακόμα καλύτερη, να έρθουν πίσω παίκτες για να πάρουν χρόνο και να νιώσουμε ακόμα πιο δυνατοί για την συνέχεια».

Για τους τραυματίες…
«Τον τελευταίο καιρό δεν περνούσε παιχνίδι χωρίς απώλεια και αυτό συνέβηκε και με την ΑΕΛ στο Τσίρειο όπου ο Βάντερ αντιμετώπισε μια διάταση και γι’ αυτό έγινε αλλαγή. Χθες έκανε φυσιοθεραπεία και δεν μπορώ να ξέρω αυτή την στιγμή τι θα γίνει σήμερα και αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Εύχομαι να ισχύσει και στην πράξη να αλλάξει το ιατρικό δελτίο και να αλλάξει και την εικόνα της ομάδας γιατί όταν στερείσαι επιλογών δεν έχει δυνατότητες πολλές να αλλάξεις κάποια πράγματα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X