Και στη μέση το κύπελλο

Όσοι είναι ακόμα αλλού καλούνται επειγόντως να καταλάβουν ότι δεν θα έρθει τίποτε εύκολα στον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας μετά την τριάρα επί της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά τις απουσίες και το γνωστό εφησυχασμό με αποτέλεσμα να μείνει εκτεθειμένη στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Η απόδοση ήταν τέτοια που σε συνδυασμό και με την απουσία του Ντε Βινσέτι δημιουργεί ερωτηματικά για το πως θα αντιδράσουμε στη συνέχεια.

Κάθε απώλεια βαθμών δημιουργεί πίεση και το ζητούμενο για τον Κετσπάγια και τους παίκτες είναι να αντιδράσουν σωστά. Το ζητούμενο είναι να διαφυλαχθεί πλέον το +4 αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βάλουμε για τα καλά την ΑΕΚ στο κόλπο για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ιδιαιτερότητα είναι ότι πλέον στη μέση είναι και ο θεσμός του κυπέλλου. Την Τετάρτη λοιπόν έχουμε το νέο ραντεβού με τον Απόλλωνα για την ημιτελική σε φάση. Πρόκειται για έναν αγώνα όπου ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει σωστή διαχείριση δυνάμεων και πλάνου έτσι ώστε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και παράλληλα να πάει με δυνάμεις στο Παπαδόπουλος το Σάββατο.

Οι επιστροφές των Μιλάνοφ και Γιαννιώτα είναι σημαντικές αλλά από μόνες τους δεν αρκούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!