Και στο βάθος μεταγραφές

Ο βασικός λόγος που ξηλώθηκε το μοντέλο και τα άτομα που το αποτελούσαν σχετίζεται με την εκτίμηση της διοίκησης αλλά και του Κετσπάγια ότι οι μεταγραφικές προσθήκες του καλοκαιριού δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Επίσημη παραδοχή δεν πρόκειται να γίνει αφού ακόμα και προχτές ο υπεύθυνος επικοινωνίας δήλωσε ότι δεν απέτυχε ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό των φετινών προσθηκών κρίθηκε ήδη ως προβληματικό και το ζητούμενο είναι να διορθωθεί η κατάσταση. Η πρώτη ουσιαστική δυνατότητα για αυτό θα υπάρξει στην μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.

Μπορεί να είμαστε στα μέσα Οκτωβρίου αλλά οι γνώστες του αντικειμένου αναγνωρίζουν ότι οι πιθανοί στόχοι πρέπει να εντοπιστούν άμεσα. Στη νέα τάξη πραγμάτων ο Κετσπάγια θα είναι αυτός που θα επιλέξει τους παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα, οπότε ο προπονητής μας καλείται να κάνει τη διαφορά και σε αυτό τον τομέα.

Με τους Κοτίνα και Τσόκο να θεωρούνται με το ενάμιση πόδι ήδη εκτός Αρχαγγέλου το ζητούμενο δεν σχετίζεται τόσο με το ποιοι θα αποχωρήσουν αλλά με την μεγάλη ανάγκη που έχει ο ΑΠΟΕΛ για ποιοτικές προσθήκες.

Θεωρείται δεδομένο ότι η μία προσθήκη θα αφορά παίκτη που θα αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας αφού η κατάσταση με τον Σέρτζιο μοιάζει με ορολογιακή βόμβα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!