Και τώρα η μεγαλύτερη πρόκληση

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω στον αγώνα με το παράρτημα διατηρώντας το +4 από την ΑΕΚ που επικράτησε στο φιλικό. Η σχετική τοποθέτηση του Χαραλαμπίδη μέσω twitter ήταν πλήρως αντιπροσωπευτική με τον αρχηγό να γράφει: “Τεράστια νίκη σήμερα. Μπράβο σε όλους. Από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο. Μπροστά μας η μεγαλύτερη φετινή πρόκληση.”

Από σήμερα λοιπόν στο μυαλό όλων είναι ο αγώνας με τους μάντηες. Δεν είναι απλά ένας αγώνας αλλά αυτός οπου αν κάνουμε την υπέρβαση θα μας στέψει και φέτος πρωταθλητές. Τίθεται θέμα υπέρβασης γιατί η απερισκεψία κάποιων παικτών μας και ο Νικολαΐδης φρόντισαν για αυτό.

Η ομάδας μας θα επιχειρήσει χωρίς τους Μοράις, Βινίσιους και Ντε Βινσέτι να κερδίσει την ομάδα η οποία φημίζεται για την ποιότητα που έχει στη μεσαία γραμμή. Τις επόμενες μέρες το άγχος για το αν και πως θα μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να ανταποκριθεί θα πρέπει να μετατραπεί σε πάθος και αποφασιστικότητα.

Ο Κωστή έχει να λύσει πολλά θέματα και είναι δεδομένο ότι στον αγώνα της χρονιά θα αναγκαστεί να δοκιμάσει για πρώτη φορά κάποια πράγματα. Είμαστε όμως ο ΑΠΟΕΛ και μπορούμε.

Θα το δείξουμε με κάθε τρόπο την Πέμπτη μέσα στο σπίτι και οι παίκτες της ΑΕΚ θα πάθουν την πλάκα τους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!