Καιρός για ένα πραγματικό σερί

Ο ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες δυο αγωνιστικές έδωσε άθελα του νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα αφού η ισοπαλία με την Ομόνοια και η ήττα από την Ανόρθωση δημιούργησαν τα γνωστά πλέον βαθμολογικά δεδομένα. Εκεί που η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να χτίσει μια καλή διαφορά έδειξε ότι στα δύσκολα σκοντάφτει.

Η συνἐχεια του πρωταθλήματος είναι καθοριστική και μέσα από το αγωνιστικό πρόγραμμα ως το τέλος του χρόνου η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία να δείξει ότι έχει την ποιότητα και την ικανότητα να κάνει ένα σερί νικών που θα τη διατηρήσει στην κορυφή και παράλληλα θα της δώσει το προβάδισμα που θέλουμε.

Πρόκειται για πέντε αγώνες εκ των οποίων οι δυο θεωρούνται ντέρμπι τα οποία θα δώσουμε στην έδρας αρχικά με τον Απόλλων και στη συνέχεια με την Αεκ. Η σειρά των πέντε αυτών αγώνων αρχίζει αύριο με την Αγία Νάπα ενώ οι άλλοι δυο θεωρητικά εύκολοι αγώνες είναι αυτοί με τον Ερμή και την Πάφο.

Ο Κετσπάγια μέσα από αυτή τη σειρά αγώνων και παρά τα προβλήματα τραυματισμών καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί και η εκτίμηση του ότι ο ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο δεν θα έχει πρόβλημα.

Οι πέντε αγώνες που έρχονται:

Αγία Νάπα Vs ΑΠΟΕΛ (30/11)

ΑΠΟΕΛ Vs Απόλλωνας (5/12)

ΑΠΟΕΛ Vs Ερμής (14/12)

Πάφος Vs ΑΠΟΕΛ (19/12)

ΑΠΟΕΛ Vs Άεκ (22/12)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X