Καιρός για νίκη

Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία πρέπει να δείξουν ότι αντέχουν την πίεση και σιγά σιγά να αρχίσουν την αντεπίθεση τους για την αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας μας. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και η νίκη επί του πάντα επικίνδυνου Ερμή είναι μονόδρομος προκειμένου να μειώσουμε τη διαφορά από τους πρωτοπόρους στον ελάχιστο δυνατό βαθμό.

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχουν ολοκληρωθεί αλλά άφησαν στην ομάδα μας έντονα σημάδια κούρασης και ελλείψεων οπότε σε έναν ακόμα αγώνα ο Κετσπάγια θα πρέπει να προχωρήσει σε λύσεις ανάγκης.  Σε κάθε περίπτωση αυτό που οι υπεύθυνοι θεωρούν ως το ποιοτικότερο και πληρέστερο ρόστερ του πρωταθλήματος, πρέπει να βρει τον τρόπο να πάρει το ζητούμενο. Αν η νίκη συνοδευτεί και με καλή απόδοση θα είναι ότι καλύτερο αλλά κρατάμε μικρό καλάθι…

Το αγωνιστικό πλάνο

Ο Κετσπάγια είναι αναγκασμένος να παρατάξει μια αμυντική τετράδα που θα περιλαμβάνει τους Αρτυματά και Αλεξάνδρου, λόγω των απουσιών. Από εκεί και πέρα έχει τις επιλογές που θέλει για να κατεβάσει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Το ζητούμενο είναι η καλή λειτουργία της μεσαίας γραμμή που θα επιτρέψει τη σωστή επιθετική ανάπτυξη από τα άκρα ή και τον κεντρικό διάδρομο. Ο Στίλιτς είναι πολύ πιθανό να είναι και πάλι βασικός οπότε θα είναι καθοριστικής σημασίας η απόδοση του.

Στους τελευταίους αγώνες έγινε ξεκάθαρο ότι ο Καβενάγκι δεν αρκεί οπότε πρέπει και οι υπόλοιποι να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!