Κινδυνεύουν και οι προεδρικές συστάσεις

Στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ παίζει η επίσκεψη του Πρόδρομου Πετρίδη στον Αρχάγγελο προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η αφορμή ήταν το νέο αρνητικό αποτέλεσμα αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την Ομόνοια. Δεν θα θυμίσουμε την ήττα από τον Αστέρα αφού αυτός υποτίθεται ότι ήρθε κάτω από τις γνωστές συνθήκες.

Όπως διαρρέει λοιπόν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβούλιου προσπάθησε να θέσει τους παίκτες προ των ευθυνών τους αφού υπάρχει προβληματισμός για την απόδοση ορισμένων.

Επειδή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Πετρίδης αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση διερωτόμαστε για την αποτελεσματικότητα της…

Η σύσταση να αντιληφθούν οι πάντες το μέγεθος του ΑΠΟΕΛ και των πλουσιοπάροχων αμοιβών τους είναι εν μέρει σωστή αλλά δεν είναι αρκετή. Δεν είναι αρκετή γιατί οι λόγοι της αδυναμίας κάποιων παικτών να ανταποκριθούν δεν σχετίζονται με τα όσα υποστηρίζει ο Πετρίδης.

Τα πράγματα είναι πιο απλά και για να το πούμε στην καθομιλουμένη η μάππα του Πιατκλόφσκι τόση ενει!

Για το κάθε παίκτη από τον οποίο υπάρχουν παράπονα υπάρχουν και λόγοι που αδυνατεί να ανταποκριθεί. Είναι για αυτό που το βάρος της ευθύνης είναι αποκλειστικά στη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία αφού καλούνται στην μεταγραφική που έρχεται να διορθώσουν ότι διορθώνεται.

Όλα τα άλλα είναι επιμέρους και μάλλον ανούσια συμπεριλαμβανομένων και των προεδρικών συστάσεων που πρέπει να γίνονται σπάνια και όταν πραγματικά μπορούν να είναι καταλυτικές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!