Κινήσεις για να σωθεί η χρονιά

Με την ομάδα μας να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και να αντιμετωπίζει όλων των ειδών τα προβλήματα είναι φανερό ότι οι προσπάθειες που γίνονται έχουν σαν στόχο να σώσουν τη χρονιά. Για όσους γνωρίζουν το μέγεθος του προβλήματος ο ορατός κίνδυνος που υπάρχει είναι να μην κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο το πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ θα είναι πολύ μεγαλύτερο από τις όποιες αποχωρήσεις διοικούντων, προπονητών και παικτών, οπότε είναι αυτό που πρέπει να αποτραπεί.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια στις αρχές Σεπτεμβρίου έγινε η πρώτη ουσιαστική κίνηση με την απόλυση του Πασιένσια και την πρόσληψη του Κετσπάγια. Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά προκύπτει ότι αυτό δεν είναι αρκετό για να διορθωθεί ο καταστροφικός αγωνιστικός σχεδιασμός που είχε γίνει από τους πρώην με την έγκριση της διοίκησης.

Η εκ νέου αναζήτηση τεχνικού διευθυντή ή όπως και αν θα λέγεται αυτός που θα έχει εποπτική ευθύνη για τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου φανερώνει πολλά. Κινήσεις φαίνεται ότι γίνονται και για ενίσχυση στον τομέα του προπονητή φυσικής κατάστασης ενώ έχει αποφασιστεί η άμεση πρόσληψη και μια νέας ομάδας ιατρικού επιτελείου.  Μέρος του προβλήματος των πολλών και συχνών τραυματισμών σχετίζεται και με την αποθεραπεία-αποκατάσταση και είναι για αυτό που προκύπτει και νέα ομάδα φυσιοθεραπευτών.

Τέλος ο Κετσπάγια καλείται να επιβεβαιώσει την ικανότητα του να διαλέγει καλούς παίκτες αφού στην προσεχή μεταγραφική το ποσοστό επιτυχίας στις τρεις κινήσεις που θα γίνουν ιδανικά πρέπει να φτάσει το 100%.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!