Κύπελλο με τη σκέψη στο πρωτάθλημα

Το καλύτερο φάρμακο για να σταματήσει η μουρμούρα της προβληματικής απόδοσης και αποτελέσματος με τον Απόλλωνα είναι να τον κερδίσουμε αύριο αλλά η μεγάλη εικόνα είναι λίγο πιο σύνθετη. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να διαχειριστεί σωστά τις ιδιαιτερότητες των αγωνιστικών του υποχρεώσεων αναγνωρίζοντας ότι ο αγώνας με την Ανόρθωση είναι πιο σημαντικός από τον αυριανό. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Είναι με αυτά τα δεδομένα που ο Κετσπάγια θα πάρει τις αποφάσεις του όσον αφορά τους παίκτες  που θα επιλέξει στους δυο αγώνες. Παρά το ότι δεν τίθεται θέμα μαζικού rotation, ακόμα και 1-2 αλλαγές και αν γίνουν είναι αρκετές να επηρεάσουν το προφίλ της ομάδας αλλά και να δώσουν την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να πάρουν ανάσες.

Η τριάδα των Μοράις, Βινίσιους και Αρτυματά δεν ανταποκρίθηκε σωστά στον αγώνα πρωταθλήματος και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα διατηρηθεί και στον αυριανό αγώνα. Αν γίνει αυτό θα πρέπει να ανταποκριθεί πολύ καλύτερα όπως επίσης και αν προτιμηθεί οποιοσδήποτε άλλο παίκτης.

Η επάνοδος των Μιλάνοφ και Γιαννιώτα πρέπει να αποδειχτεί καταλύτης έτσι ώστε να δούμε τον ΑΠΟΕΛ να λειτουργεί καλύτερα αλλά και να βγάλει τη φρεσκάδα που του έλειπε στον αγώνα πρωταθλήματος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!