Κλήρωση χωρίς ΑΠΟΕΛ

Μπορεί να βρισκόμαστε για τα καλά σε ρυθμούς  Europa League και να μετράμε αντίστροφα για τον αυριανό αγώνα αλλά αξίζει τον κόπο να ξέρετε το εξής. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ στη χτεσινή της συνεδρία αποφάσισε τον τρόπο διεξαγωγής του Α’ γύρου του Κυπέλλου Coca – Cola, η κλήρωση του οποίου θα γίνει σήμερα, στις 11:00.

Στο Κύπελλο Coca – Cola δήλωσαν συμμετοχή οι 14 ομάδες Α’ Κατηγορίας και 11 ομάδες Β’ Κατηγορίας. Πρόκειται για τις Αλκή Ορόκλινη, Αγία Νάπα, ΑΣΙΛ Λύσης, ΕΝΠ, Εθνικός Άσσιας, Οθέλλο Αθηαίνου, Ομόνοια Αραδίππου, Ολυμπιακό Λευκωσίας, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Πάφο F.C. και Ακρίτα Χλώρακας.

Απόλλων και Ομόνοια που αγωνίστηκαν στον τελικό του Κυπέλλου τον περασμένο Μάιο καθώς και το ΑΠΟΕΛ ως η ομάδα Fair Play Α’ Κατηγορίας 2015 – 2016 θα προκριθούν χωρίς αγώνα στο Β’ γύρο και έτσι στον Α’ γύρο θα συμμετάσχουν 22 ομάδες.

Οι αγώνες σε αυτή τη φάση είναι μονοί και οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας θα κληρωθούν εναντίον των ομάδων Β’ Κατηγορίας.

Το Fair Play λοιπόν αποδεικνύεται ευεργετικό αφού σε μια περίοδο οπου η ομάδα μας θα έχει στραμμένη την προσοχή της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη δεν θα έχει να διαχειριστεί και το θεσμό του κυπέλλου.   

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!