Κλήρωση που αφήνει ελπίδες

Ως κλήρωση που μας επιτρέπει να ελπίζουμε ότι μπορούμε να βρεθούμε στους 16 του Europa League, μπορεί να θεωρηθεί η Βασιλεία. Ασφαλώς και πρόκειται για μια ομάδα που έχει ποιότητα ενώ το γεγονός ότι ο επαναληπτικός θα γίνει στη δύσκολη από κάθε άποψη έδρας της είναι μειονέκτημα για το ΑΠΟΕΛ.

H περσινή πρωταθλήτρια Ελβετίας ξεκίνησε το οδοιπορικό της από το Champions League όπου απέκλεισΑϊντχόφεν με ήττα 3-2 εκτός και νίκη 2-1 εντός και στον Γ’ προκριματικό αποκλείστηκε απ’ την Lask με δύοπ ήττες, 2-1 εντός και 3-1 εκτός.

Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κληρώθηκε με Κρασνοντάρ, Χετάφε και Τραμπζονσπόρ και εξασφάλισε την πρώτη θέση, με 13 βαθμούς.

Είχε τέσσερις νίκες (με Κρασνοντάρ 5-0, με Χετάφε 0-1 και 2-1 και Τραμπζονσπόρ 2-0), μία ισοπαλία (με Τραμπζονσπόρ 2-2) και μία ήττα (με Κρασνοντάρ 1-0).

Στις 20/2 θα γίνει ο πρώτος αγώνας στο ΓΣΠ και στις 27/2 ο επαναληπτικός.

Το πρωτάθλημα της Ελβετίας έχει διακοπή για ένα μήνα. Επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση είναι στις 25 Ιανουαρίου κόντρα στην Γιανγκ Μπόις, η οποία είναι στην κορυφή με 38 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Βασιλεία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X