Κωδικός πρόκριση

Σε λίγες ώρες η ομάδα μας θα δώσει τον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς. Έτσι κρίνεται ο επαναληπτικός με την Αστάνα αφού η είσοδος στους ομίλους του Europa League θεωρείται ορόσημο για τη συνέχεια. Είναι κοινό μυστικό η εξάρτηση του ΑΠΟΕΛ από τα έσοδα της Ευρώπης, οπότε η χρονιά κρέμεται από ένα 90λεπτο ή και κάτι παραπάνω.

Το σκορ του πρώτου αγώνα είναι θεωρητικά ασπίδα προστασίας η οποία όμως αν λειτουργήσει ως τέτοια μπορεί να οδηγήσει σε ήττα, οπότε όλοι δηλώνουν ότι ο στόχος είναι η νίκη.

Πρακτικά ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να παίξει έξυπνα και χωρίς φόβο. Αυτό σημαίνει να αμυνθεί με δημιουργικό τρόπο και να απορροφήσει την πίεση που θα εξασκήσει η Αστάνα. Αυτό θα γίνει με σωστή κυκλοφορία της μπάλας και αντεπιθέσεις που θα ιδανικά θα οδηγήσουν στο γκολ.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας θα είναι βαρόμετρο. Θεωρείται δεδομένο ότι ο αντίπαλος θα επιχειρήσει να επιτεθεί από την πλευρά του Καζού αφού όλα συνηγορούν ότι θα προτιμηθεί και πάλι. Ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί να βελτιώσει τις αμυντικές του επιδόσεις από την μια μέρα στην άλλη και είναι για αυτό που θα χρειαστεί βοήθειες.

Η παρουσία παικτών που έχουν την ποδοσφαιρική κλάση και χαρακτήρα να αντέξουν την πίεση του αγώνα είναι μια άλλη καθοριστική παράμετρος. Είναι για αυτό που κρίνουμε απαραίτητη την παρουσία των Εφραίμ και Ντε Βινσέτι στο αρχικό σχήμα.

Υπομονή όμως ακόμα λίγο οπότε και θα απαντηθούν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!