Κούραση: η απλή εξήγηση;

Ο ΑΠΟΕΛ απογοήτευσε με την απόδοση του απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας και η επίσημη γραμμή προκειμένου να δικαιολογηθεί η εικόνα της ομάδας είναι η κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες. Παράλληλα ο Κετσπάγια στις χτεσινές του δηλώσεις ανέδειξε και το ότι η Αγία Νάπα διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο. Το κατά πόσο η ρητορική αυτή είναι πειστική εξαρτάται από το που βάζει τον πήχη ο καθένας αλλά και για το πόσο η δεδομένη κούραση επιδρά πάνω σε κάθε παίκτη και κατ ’επέκταση στο σύνολο.

Οι σχετικές δηλώσεις του Πετεβίνου όπως έγιναν στον Σούπερ Σπορ FM:

«Αυτό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί, πάντα αυτό ισχύει. Αν συγκρίνει κανείς τα δυο τελευταία μας παιγνίδια, παίξαμε πολύ καλά στην Γερμανία με την Σάλκε, αλλά δεν πήραμε βαθμούς και χθες δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά κερδίσαμε».

Η διαφορά στην εικόνα της ομάδας μέσα σε λίγες μέρες: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν απλές εξηγήσεις, η εξέλιξη των πραγμάτων μπορεί να θεωρηθεί, ήταν το τρίτο παιγνίδι μέσα σε οκτώ μέρες και καλούμαστε να προετοιμαστούμε τώρα για ακόμη ένα ντέρμπι. Αυτή τη χρονική περίοδο θέλουμε τα αποτελέσματα,. Όταν τελειώσουν τα συνεχόμενα παιγνίδια, θα δούμε αν υπάρχουν άλλοι λόγοι για το κακό πρόσωπο της ομάδας. Έχουμε μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση μας, υπάρχει μια κάμψη και είναι φυσιολογική στην απόδοση μας, λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Το θέμα είναι να έχουμε όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες και με τη νέα χρονιά να παρουσιαστούμε πιο φρέσκοι»

«Δεν είναι ούτε θέμα διάθεσης, ούτε κάτι άλλο. Είναι θέμα φρεσκάδας και καθαρού μυαλού, μπορούμε να βελτιώσουμε την απόδοση μας σε συνέχεια και όχι σε στιγμές».

Για Στίλιτς: «Διαχείριση του ρόστερ κάνει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Στο τέλος της ημέρας κρίνεται ο προπονητής, αλλά και ο ποδοσφαιριστής».

Για Αρτυματά: «Είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, είναι πολυπρόσωπο εργαλείο για τον προπονητή».

Για Καβενάγκι: «Το σημαντικό είναι ότι επανήλθε και αγωνίστηκε».

Για αγωνιστικά: Σήμερα θα υπάρξει προπόνηση στις 11:00 στον Αρχάγγελο. Θα έχουν ρεπό οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες και προέρχονται από συνεχόμενα παιγνίδια. Οι υπόλοιποι θα προπονηθούν κανονικά, η κατάσταση των τραυματιών θα αξιολογείται καθημερινά».

Για Αρόγιο: «Μας είχε προταθεί πριν από κάποιες εβδομάδες. Είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση σε καλή ηλικία, αλλά μετά τον Ιούνιο δεν έχει ομάδα. Ήρθε ο ίδιος και είναι πρόθυμος να δοκιμαστεί και θα τον αξιολογήσει ο προπονητής».

Για τις μεταγραφές: «Δεν υπάρχει πρόθεση για να γίνουν 4 μεταγραφές. Είναι θέμα προτεραιοτήτων ώστε να ενισχυθεί εκεί που πρέπει η ομάδα. Γίνονται και άλλες ενέργειες στο θέμα προγραμματισμού».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X