Κρίσιμη και λόγω Ολυμπιακού

Η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων θεωρείται καθοριστική για τον όμιλο μας όχι μόνο λόγω της σημασίας και των προεκτάσεων που θα έχει το ΑΠΟΕΛ – Γιανγκ Μποις αλλά και λόγω του αποτελέσματος της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αστάνα. Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια που το ιδανικό σενάριο για την ομάδα μας είναι αυτό οπου ο Ολυμπιακός θα φύγει με βαθμολογικό κέρδος από το Καζακστάν και ιδανικά ως νικητής.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αυξηθούν κατακόρυφα οι πιθανότητες να αντιμετωπίσουμε ένα βαθμολογικά αδιάφορο Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική αλλά και μια πρακτικά αδιάφορη Αστάνα όταν θα πάμε στο Καζακστάν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός θα πάει στο Καζακστάν αύριο έχοντας στο μυαλό του τον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό γεγονός που ίσως να παίξει ρόλο. Ήδη ο Μπέντο θα αφήσει στην Αθήνα τους Φορτούνη, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα ενώ εκτιμάται ότι θα κάνει και άλλες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στο Καραϊσκάκη οπόυ επικρατήσαν της ομάδας του Στοϊλοφ με 4-1.

H βαθμολογία του ομίλου μας:

ΑΠΟΕΛ 6
Ολυμπιακός 6
Γιανγκ Μποις 4
Αστάνα 1

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!