Κρίσιμη και παρασκηνιακά

Η αγωνιστική που έρχεται θεωρείται κρίσιμη από κάθε άποψη αφού ενδέχεται να ενεργοποιήσει πιο νωρίς από ότι θα θέλαμε το γνωστό σύνθημα ΑΠΟΕΛ εναντίον όλων. Με την ΑΕΚ να φέρεται να έχει κάνει deal με την Ομόνοια σε πρωτάθλημα και κύπελλο το αρνητικό σενάριο για την ομάδα μας είναι αυτό που θέλει την Ανόρθωση να μην κερδίζει το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ του Σάββατο.

Η ομάδα μας θέλει πάση θυσία τη διαφορά μεταξύ Ομόνοιας, Απόλλωνα και Ανόρθωσης να παραμείνει η μικρότερη δυνατή με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής έτσι ώστε οι δυο τελευταίες να έχουν κίνητρο στους αγώνες που θα δώσουν απέναντι στην ΑΕΚ.

Σε διαφορετική περίπτωση το έργο μας θα γίνει ακόμα πιο δύσκολα αφού όπως και η Ομόνοια έτσι και αυτοί προτιμούν να δουν την ομάδα της Λάρνακας να κατακτά το πρωτάθλημα.

Εννοείται ότι όλα εξακολουθούν να εξαρτώνται από την ομάδα μας που έχει το πλεονέκτημα του +2 αλλά στη φάση που είμαστε και με τα προβλήματα που έχουμε, είμαστε αναγκασμένοι να ασχολούμαστε και να μας επηρεάζουν τα πάντα.

Μπορεί λοιπόν το πρώτο ζητούμενο είναι να επιστρέψουμε στις νίκες καταβάλλοντας το εμπόδιο της θεωρητικά αδιάφορης Σαλαμίνας αλλά θα είναι ότι καλύτερο αν μας βολέψουν και τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!