Κρίσιμη μέρα για Καψή

Η σημερινή μέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το κατά πόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Μιχάλη Καψή ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα της ομάδας μας. Όπως είναι γνωστό ο διεθνής Έλληνας αμυντικός ταλαιπωρείται από μια θλάση και το πιθανότερο είναι να μην μπορέσει να δώσει το παρών του. Παρόλα αυτά τόσο ο ίδιος όσο και όλοι στην ομάδα θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια αφού τυχόν παρουσία του θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Σήμερα λοιπόν τα σπουδαία με τον προπονητή μας πάντως να κάνει ήδη πλάνα θεωρώντας τον συμπατριώτη του εκτός ομάδας.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και με επίσης δεδομένη την απουσία Μοραίς, ο Ουζουνίδης έχει δυο επιλογές. Η μια που είναι και η πιο φυσιολογική αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι είναι η συμπερίληψη του Δασκαλάκη στο αρχικό σχήμα δίπλα από τον Σεγκιρί. Το ότι ο παίκτης δεν έχει μέχρι στιγμής ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής σε φιλικά και Ευρώπη είναι πρόβλημα που θα πρέπει να υποστούμε σε περίπτωση που επιλεγεί. Σε αυτό το σενάριο ο Κόντης παραμένει στο δεξιό άκρο και ο Φλορέα στο αριστερό.

Η άλλη επιλογή είναι αυτή που είδαμε και στον αγώνα με τη Δόξα όπου ο Λουκά κάλυψε το δεξιό άκρο της άμυνας, με τον Κόντη να μεταφέρεται στο κέντρο της άμυνας. Η λύση αυτή θεωρείται απομακρυσμένη για έναν αγώνα με τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχει αυτός του Σαββάτου. Ο Λουκά έδειξε ότι δεν μπορεί να αμυνθεί σωστά και σίγουρα δεν υπάρχει δυνατότητα για περαιτέρω πειραματισμούς.

Πάντως το γεγονός ότι ο προπονητής μας πιστεύει σε συγκεκριμένους παίκτες δεν είναι είδηση, αλλά η δική μας πρόβλεψη είναι πως δε θα ρισκάρει ιδίως όσον αφορά τη θωράκιση της αμυντικής γραμμής.

Το 4-5-1 θεωρείται δεδομένο με τον Μαχλά να είναι ο μοναδικός προωθημένος και το ζητούμενο είναι να έχει ουσιαστικά στηρίγματα έτσι ώστε τόσο ό ίδιος όσο και η ομάδα γενικότερα να είναι διεκδικητική.

Θα γίνουν ανάρπαστα

Παρά τα όποια μουρμουρητά και προβληματισμό ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αναμένεται και φέτος να δώσει βροντερό παρών στο Παπαδόπουλος. Τα 2600 εισιτήρια που αναλογούν έχουν αρχίσει να διατίθενται στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και μέχρι αύριο προβλέπεται να εξαντληθούν. Η αποφασιστικότητα του κόσμου, σε συνδυασμό και τη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται για να παρουσιαστεί η ομάδα μας όπως τη θέλουμε δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες……

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!