Κρίσιμο σταυροδρόμι

Ο ΑΠΟΕΛ πάει σήμερα στη Λεμεσό για να αναμετρηθεί με την ΑΕΛ σε έναν αγώνα οτιδήποτε πέραν της νίκης θα αποτελέσει ένα σοβαρό πισωγύρισμα στην προσπάθεια μας να ανατρέψουμε τα βαθμολογικά δεδομένα. Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να διαχειριστούν την πίεση που υπάρχει με τρόπο παραγωγικό αφού μόνο έτσι θα μπορέσουν να πάρουν τη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

Η νίκη της Ανόρθωσης στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και η σταθερότητα που δείχνει μέχρι στιγμής η ΑΕΚ, δείχνουν ότι η προσπάθεια μας πρέπει να είναι συνεχής και μεγαλύτερα. Η ανάγκη για ένα σερί νικών θα κάνει διευκολύνει το έργο αφού μέχρι στιγμής ο ΑΠΟΕΛ δεν έπεισε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στα δύσκολα.

Το πλάνο του Κετσπάγια

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε πως διάβασε τα αγωνιστικά δεδομένα ο προπονητής μας σε σχέση και με τις απουσίες που έχουμε. Το ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο είναι ίσως το πιο μεγάλο ερωτηματικό. Μιλάνοφ και Καρλάο είναι οι δυο υποψήφιοι και το κριτήριο του ποιος θα επιλεγεί δεν εξαρτάται τόσο από αυτούς από την ετοιμότητα των Σέρτζιο και Μερκή. Η εκτίμηση μας είναι ότι ο Σέρτζιο έχει προβάδισμα.

Η άλλη σημαντική απόφαση που θα κρίνει πολλά αφορά τη διάταξη με την οποία θα παραταχθεί ο ΑΠΟΕΛ. Το 4-4-2 δεν λειτούργησε τόσο καλά όσο θα περίμενε ο Κετσπάγια στον τελευταίο αγώνα. Το ερώτημα είναι αν θα προτιμηθεί εκ νέου η συγκεκριμένη διάταξη αλλά με τον Ντε Βινσέτι δεύτερο επιθετικό ή αν θα δούμε το 4-2-3-1 με τον Καβενάγκι στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μοραίς, Βινίσιους, Γιαννιώτας, Ντε Βινσέτι και Εφραίμ θα είναι οι παίκτες που θα κληθούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αναχαίτιση της ΑΕΛ αλλά και στο οργανωτικό κομμάτι έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τα γκολ που θα φέρουν τη νίκη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!