Κρίσιμο τεστ αντοχών

Η ομάδα μας μπαίνει στην πιο καθοριστική φάση της φετινής χρονιάς αφού οι μαζεμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις του επόμενου 15νθημέρου θα καθορίσουν ή πρέπει να κρίνουν τα πάντα. Αρχίζοντας την Τετάρτη από τον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα και στη συνέχεια οι αγώνες πρωταθλήματος με την Ομόνοια και την ΑΕΚ θα κρίνουν κατά πόσο ο ΑΠΟΕΛ θα μπορέσει να υπερασπιστεί το νταμπλ αλλά και να κατακτήσει πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά το πρωτάθλημα.

Πρόκειται για ένα τεστ αντοχών από κάθε άποψη αφού μέσα σε μια εβδομάδα η ομάδα μας θα δώσει τρεις αγώνες στους οποίους η νίκη είναι το ζητούμενο. Εννοείται ότι εκεί που θα δοκιμαστούν πραγματικά οι αγωνιστικές και ψυχικές δυνάμεις της ομάδας μας θα είναι στο ενδεχόμενο που δεν έρθει η πρόκριση στον τελικό ή και οι νίκες στους επόμενους δυο αγώνες πρωταθλήματος.

Ο Κετσπάγια και οι παίκτες ξέρουν το βαθμό δυσκολίας κάθε αγώνα, αναγνωρίζουν την παράμετρο της κούρασης που ισχύει σε κάποιους περισσότερο από ότι σε άλλους όπως επίσης και τις απουσίες που δεν πρέπει να κοστίζουν. Σε κάθε περίπτωση  το ζητούμενο είναι η σωστή διαχείριση που θα επιβεβαιώσει ότι είμαστε οι καλύτεροι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!