Κρίσιμο το αύριανο και ο δημιουργικός Εμπεσίλιο

Ο Κρίστιανσεν είπε σήμερα ότι περίμενε καλύτερο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ ενώ χαρακτήρισε κρίσιμο τον αγώνα με την Καρμιώτισσα στην προσπάθεια μας να παραμείνουμε στην πρώτη θέση χωρίς να μειωθεί η διαφορά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη δημοσιογραφική του:

“Tο αυριανό παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο για να μείνουμε στην πρώτη θέση. Η ομάδα είναι έτοιμη. Δεν σκεφτόμαστε την Μπιλμπάο ακόμα. Περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ”

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: “Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε όπως κάνουμε τον τελευταίο καιρό. Τα αποτελέσματα μας είναι καλά. Είμαστε πρώτοι. Τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο. Έχουμε καλό ρόστερ. Πήραμε και τέσσερις παίκτες που προσθέτουν βάθος”.

Για τα αγωνιστικά νέα: “Το πρόβλημα είναι το πως θα παρουσιαστούμε. Ο Μπαράλ έχει ένα προβλήμα στον αστράγαλο. Θα δούμε όμως στην σημερινή προπόνηση”.

Για την κλήρωση με την ΑΕΛ: “Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Για να πάρεις τον τίτλο θα πρέπει να παίξεις με όλους. Θα προτιμούσα έναν πιο εύκολο αντίπαλο”.

Για Κάνιας και Γιαμπερέ, αν είναι έτοιμοι: “Έχουν προσαρμοστεί. Δεν έχω καταλήξει αν θα παίξουν”.

Για τον Βινίσιους, ποιος θα τον αντικαταστούσε αν έλειπε αύριο: “Δεν ξέρω την τιμωρία, όταν την μάθουμε θα δούμε ποιος θα τον αντικαταστήσει”.

Για τους Εμπεσίλιο και Κάνιας, ποιος είναι ο πιο δημιουργικός: “Έχουν δουλέψει και οι δύο αρκετά. Ο Κάνιας είναι πιο έτοιμος. Και ο Εμπεσίλιο πάει καλά. Ο Εμπεσίλιο είναι πιο δημιουργικός παίκτης. Ο Κάνιας είναι πολύ σταθερός. Περιμένουμε να τους δούμε και τους δύο”.

Για το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς πίσω: “Το έκανα στο δεύτερο μέρος με την ΑΕΚ για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είναι ένα σύστημα που εμπεριέχει ρίσκο”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X