Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου

Η διοίκηση της ομάδας αντιλαμβάνεται τον επικίνδυνο εφησυχασμό που υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς μας και με ανακοίνωση προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει να να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές όλων….

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Επειδή ο εφησυχασμός δεν είναι ποτέ καλός οδηγός και δυστυχώς διακρίνουμε μέσα και από την ανταπόκριση του κόσμου ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα ότι πολλοί έχουν θεωρήσει πως η προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει ολοκληρωθεί, ως επίσημος ΑΠΟΕΛ θέλουμε να κρούσουμε των κώδωνα του κινδύνου. Αναμέναμε μετά την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας απέναντι στην ΑΕΚ και την σημαντική νίκη που πετύχαμε, ότι οι φίλοι της ομάδας θα έδιναν πρώτοι το μήνυμα της εγρήγορσης με τη μαζική τους παρουσία στο γήπεδο. Δυστυχώς δύο μέρες πριν τον αγώνα, η προπώληση κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Αν ο κόσμος δεν βρεθεί δίπλα στην ομάδα και αν δεν την στηρίξει για να μπορέσει να πετύχει την πιο καθοριστική νίκη της χρονιάς, μέχρι την επόμενη, τότε δίνει το μήνυμα ότι όλη η προσπάθεια που έγινε μέχρι στιγμής δεν έχει μεγάλη αξία.

Η ομάδα στις δύσκολες στιγμές στάθηκε συνεπής απέναντι στις προσδοκίες του κόσμου. Ανέτρεψε μια τεράστια βαθμολογική διαφορά για να βρεθεί από το -7 στο +6. Έχει πετύχει ένα εξαιρετικό νικηφόρο σερί που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους 12 σερί αγώνες. Έχει συντρίψει το προηγούμενο ρεκόρ παραγωγικής επίθεσης στα Play-offs. Υπολείπεται ακόμη 11 γκολ για να σπάσει το δικό της ρεκόρ παραγωγικότητας σε μια ποδοσφαιρική περίοδο. Ένα ρεκόρ που στέκει για επτά δεκαετίες. Υπάρχουν ακόμη πολλές επιδόσεις που μπορούν να επιτευχθούν από αυτή την ομάδα. Με κυριότερη την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος και του τρίτου συνεχόμενου Double. Μια επίδοση που ΔΕΝ έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Μια επίδοση που ΔΕΝ έχει ζήσει ξανά κανένας ΑΠΟΕΛίστας.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να σηκωθεί από τον καναπέ και τις καφετέριες και να έρθει στο γήπεδο. Πρέπει να σταθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές, να τους βοηθήσει να πετύχουν μαζί, τις νίκες που χρειάζεται η ομάδα. Να τους σπρώχνει κάθε λεπτό που περνά μέσα στον αγώνα για να πετύχουν ακόμη πιο σημαντικά πράγματα. Και στο τέλος της χρονιάς να πει «Ναι, ήμουν και εγώ εκεί όταν ο ΑΠΟΕΛ έγραψε ιστορία».

Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αυτό που ισχύει είναι ακριβώς το αντίθετο. Τώρα ξεκινούν τα πιο δύσκολα και τώρα είναι που όλοι πρέπει να αποδείξουμε ότι αυτό το πρωτάθλημα και αυτό το κύπελλο και θέλουμε και πρέπει να το κάνουμε μια ξεχωριστή επίδοση στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!