Λείπει η εκτελεστική δεινότητα

Ο Κρίστιανσεν θεωρεί ότι η ομάδα μας μπορεί να βρεθεί στον 2ο προκριματικό γύρο έστω και χωρίς τις μεταγραφές που έχουμε ανάγκη και η απαίτηση όλων μας είναι να δικαιωθεί στις εκτιμήσεις του. Ο προπονητής μας αναγνωρίζει την αναγκαιότητα για την απόκτηση του ενός αριστερού μπακ και ενός επιθετικού οι οποίοι αν επιλεγούν σωστά θα δώσουν στον ΑΠΟΕΛ αυτά που του λείπουν.

Ένα από τα στοιχεία αυτά είναι το λεγόμενο εύκολο γκολ. Η ομάδα όταν λειτουργεί σωστά δημιουργεί και χάνει ευκαιρίες, κάποιες από τις οποίες είναι τέτοιες που δεν δικαιολογούνται. Οι επιθετικογενείς παίκτες που είναι στο ρόστερ της ομάδας μας δεν φημίζονται για την εκτελεστική τους δεινότητα.

Ο Πιέρος Σωτηρίου είναι ο μοναδικός επιθετικός ο οποίος επίσης έχει κάποια θέματα ακόμα με το τελείωμα των φάσεων. Είναι για αυτό που ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη από έναν παίκτη που θα μπορεί να μετατρέπει τις ευκαιρίες σε γκολ. Κάποιος τόσο αποτελεσματικός όσο ο Καβενάγκι ή ακόμα και ο Τζιμπούρ όταν ήταν σε κατάσταση που μπορούσε ΒΑ βοηθήσει.

Η αναζήτηση και οι διαπραγματεύσεις μέχρι στιγμής δεν οδήγησαν πουθενά και κάθε μέρα που περνά αυξάνονται οι πιθανότητες να μην έχουμε έτοιμο τον επιθετικό αυτόν στον 3ο προκριματικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!