Λύσεις ακόμα και από τον Καρλάο

Το άγχος της απουσίας του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος στις πρώτες εβδομάδες της απουσίας του αποδείχτηκε αβάσιμο και ελπίζουμε να παραμείνει έτσι. Ο Καβενάγκι ήταν η πιο αξιόπιστη πηγή σκοραρίσματος αλλά παίκτες όπως οι Εφραίμ, Ντε Βινσέτι και Σωτηρίου ανταποκρίθηκαν στους τελευταίους αγώνες βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίκτυα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ βρήκε και ανέλπιστες λύσεις όπως αυτή του Καρλάο ο οποίο στον αγώνα με τη Σαλαμίνα χρίστηκε σκόρερ από το πουθενά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν ένας αγώνας όπου η ομάδα μας αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και το γεγονός ότι ήρθε το χρυσό γκολ από έναν αμυντικό που σκόραρε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα είναι μεγάλη υπόθεση.

Η ομάδα μας έχει ανάγκη από όλων των ειδών τις λύσεις αφού δεν μπορεί να λεχθεί ακριβώς πότε θα επιστρέψει ο Καβενάγκι. Όσον αφορά τους υπόλοιπους επιθετικούς ο Σωτηρίου έχει επαφή με το γκολ αλλά πρόκειται για παίκτη που θα χάσει ευκαιρίες πριν σκοράρει ενώ ο Πιατκόφσκι μέχρι στιγμής απλά δεν υπολογίζεται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!