Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Λύσεις ακόμα και από τον Καρλάο

Λύσεις ακόμα και από τον Καρλάο

Το άγχος της απουσίας του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος στις πρώτες εβδομάδες της απουσίας του αποδείχτηκε αβάσιμο και ελπίζουμε να παραμείνει έτσι. Ο Καβενάγκι ήταν η πιο αξιόπιστη πηγή σκοραρίσματος αλλά παίκτες όπως οι Εφραίμ, Ντε Βινσέτι και Σωτηρίου ανταποκρίθηκαν στους τελευταίους αγώνες βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίκτυα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ βρήκε και ανέλπιστες λύσεις όπως αυτή του Καρλάο ο οποίο στον αγώνα με τη Σαλαμίνα χρίστηκε σκόρερ από το πουθενά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν ένας αγώνας όπου η ομάδα μας αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και το γεγονός ότι ήρθε το χρυσό γκολ από έναν αμυντικό που σκόραρε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα είναι μεγάλη υπόθεση.

Η ομάδα μας έχει ανάγκη από όλων των ειδών τις λύσεις αφού δεν μπορεί να λεχθεί ακριβώς πότε θα επιστρέψει ο Καβενάγκι. Όσον αφορά τους υπόλοιπους επιθετικούς ο Σωτηρίου έχει επαφή με το γκολ αλλά πρόκειται για παίκτη που θα χάσει ευκαιρίες πριν σκοράρει ενώ ο Πιατκόφσκι μέχρι στιγμής απλά δεν υπολογίζεται.

X