Λύσεις στο γνωστό πρεσιγκ

Ο Κετσπάγια και οι παίκτες πρέπει να παρουσιαστούν πολύ καλά προετοιμασμένοι για να μπορέσουν να κερδίσουν για πρώτη φορά ένα ντέρμπι. Στον αγώνα του πρώτου γύρου απέναντι στο παράρτημα δεν τα καταφέραμε αφού Ομόνοια κατάφερε να μας δημιουργήσει προβλήματα. Ήταν ένας αγώνας όπως και σε αντίστοιχους του περσινού πρωταθλήματος όπου ο ΑΠΟΕΛ κόπηκε στα δυο μη μπορώντας να αντιδράσει σωστά στο πιεστικό πρέσιγκ που εξασκούσαν οι αντίπαλοι.

Η τακτική όχι μόνο της Ομόνοιας αλλά και άλλων ομάδων να εξασκούν πίεση στους αμυντικούς αλλά και στο δίδυμο Μοράις – Βινίσιους, προκαλεί πολλά προβλήματα με την ομάδα μας πολλές φορές να καταφεύγει σε άτσαλα γεμίσματα προς την αντίπαλη περιοχή.

Η παρουσία του Μιλάνοφ αλλά και του Καρλάο οι οποίοι είναι παίκτες που μπορούν να  λειτουργήσουν σωστά κάτω από πίεση αλλά και του Σέρτζιο ο οποίος στα καλά του μπορεί να είναι δημιουργικός, πρέπει να λειτουργήσει καταλυτικά για την ομάδα μας.

Θυμίζουμε ότι την ίδια τακτική εφάρμοσε και στον τελευταίο αγώνα κυπέλλου ο Καϊφας αυτή τη φορά ως προπονητής του Άρη, βλέποντας και πάλι την ομάδα μας να δυσκολεύεται. Φυσικά αύριο θα είναι εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να είναι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!