Μάλλον ανέφικτο το 3 σε 1

Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουνίου και η ομάδα μας θα αναχωρήσει σε τέσσερις μέρες για την Πολωνία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί όπου θα χτιστεί ο ΑΠΟΕΛ του Κρίστιανσεν. Κάθε μέρα που περνά αυξάνονται οι πιθανότητες να μην προκύψουν έγκαιρα  οι προσθήκες παικτών που ήθελαν όλοι, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Ο προπονητής μας δηλώνει ότι δεν πρέπει να βιαστούμε και η απορία πολλών είναι αν δικαιολογείται η καθυστέρηση όταν ξέραμε εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες ότι χρειαζόμαστε ένα αριστερό μπακ και έναν επιθετικό.

Τα δεδομένα είναι σχεδόν απλά όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ. Ψάχνουμε για ποιοτικούς παίκτες που θα μπορέσουν να μπουν άμεσα στην ομάδα και να κάνουν τη διαφορά. Ταυτόχρονα πέραν των παραμέτρων της ποιότητας και της ετοιμότητας υπάρχει το απαιτούμενο της προσιτής τιμής.

Όσοι γνωρίζουν το μεταγραφικό παζάρι και τον τρόπο που λειτουργεί αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να κλείσει μια τέτοια μεταγραφή με αυτά τα δεδομένα το πρώτο εικοσαήμερο κανενός Ιουνίου.

Είναι για αυτό που θα πρέπει να κάνουμε υπομονή ελπίζοντας ότι η αναζήτηση και αξιολόγηση του Κρίστιανσεν θα καταλήξει σε κάποιους παίκτες που θα βοηθήσουν στο να μπούμε ομίλους. Δεν θα πούμε γιατί το υφιστάμενο ρόστερ θα δυσκολευτεί αφάνταστα να ανταποκριθεί στον 3ο προκριματικό γιατί προκαλούμε άγχος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!