Μάλλον μένουν όλοι

Όσο περνούν οι μέρες και ώρες αυξάνονται οι πιθανότητες να μην αποχωρήσει κανένας παίκτης από αυτούς προτιμούσαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Αναφερόμαστε κυρίως στις περιπτώσεις των Ιωάννου και Τάμαρι για τους οποίους ο Πετεβίνος έκανε σήμερα ειδική αναφορά ρίχνοντας αρκετό φως στο πώς έχουν τουλάχιστον μέχρι στιγμής τα δεδομένα.

Πάντως η περίπτωση του Τάμαρι δεν προκαλεί έκπληξη αφού η πλευρά του παίκτη εδώ και καιρό κρατά συγκεκριμένη στάση στο θέμα επέκτασης της συνεργασίας.

Η τοποθέτηση του Πετεβίνου

«Για τον Ζαχίντ, ποτέ δεν μας εξέφρασε πρόθεση να φύγει. Αν έρθει συμφέρουσα πρόταση και θέλει ο ποδοσφαιριστής να φύγει, υπάρχει ομάδα που θα μπορεί να τον κρατήσει; Όπως έγινε με τους Μαγκλίτσα και Σόουζα που πήγαν στην Κίνα. Τώρα μπορεί να συμβεί και στην Ευρώπη. Για τον Νικόλα υπάρχει μεγάλη δόση υπερβολής. Δεν είχαμε καμία επαφή με την Αρμίνια. Η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε επανέλθει πριν μια βδομάδα και μας ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφή. Το μόνο που υπάρχει είναι το ενδιαφέρον της Μπρέσια, όμως δεν έχει καμία βιασύνη, αφού η μεταγραφική περίοδος στην Ιταλία λήγει στις 5 Οκτωβρίου. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει επιστρέψει, έχει καλή διάθεση και θα ξεκαθαρίσει το θέμα μέσα στις επόμενες μέρες. Πιθανότερο είναι να παραμείνει μέλος του ρόστερ. Για τον Τάμαρι, ποτέ δεν υπήρξε κάτι. Ενδιαφέρον μπορεί να υπήρξε, αλλά δεν ήταν ενδιαφέρον ισόποσο με το τι θέλει το ΑΠΟΕΛ. Με αυτά τα δεδομένα, είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Ο ίδιος γνωρίζει ότι είναι ψηλός ο ανταγωνισμός. Κανένας δεν έχει δεδομένη θέση στην ενδεκάδα. Με αυτό ευελπιστούμε ότι θα έχουμε βελτίωση».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X