Μας ξέρει και αισιοδοξεί

Ο Στοϊλοφ ἐκανε ενδιαφέρουσες δηλώσεις ενόψει της αυριανής συνάντησης μέσα από τις οποίες γίνεται έκδηλη η αισιοδοξία του ότι η Αστάνα θα έχει βαθμολογικό κέρδος. Ο Βούλγαρος είπε ότι πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση της δικής του ομάδας και πως ο ΑΠΟΕΛ δεν άλλαξε σε σχέση με πέρσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χαιρόμαστε πολύ που θα παίξουμε ξανά με το ΑΠΟΕΛ. Ελπίζουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε να δείξουμε ακόμα καλύτερα πράγματα από πέρυσι. Είναι πολύ σημαντικό και αυτή είναι η προτεραιότητα μας»

Για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι μεγάλο πλήγμα που αποκλειστήκαμε από το Τσάμπιονς Λϊγκ. Τώρα είμαστε στο Europa League και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το ΑΠΟΕΛ που θέλει εκδίκηση: «Είναι διαφορετικά παιχνίδια Πέρυσι ήταν πιο πολλά τα λεφτά, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά».

«Αν δεν δείξουμε τον καλό μας εαυτό στο πρώτο ματς έχουμε κι άλλα ματς για να αλλάξουμε τα πράγματα. Είναι κι αυτή μια διαφορά από το περσινό ποδόσφαιρο».

«Παρακολουθώ πολύ το κυπριακό ποδόσφαιρο και το ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα δεν έχει αλλάξει και πολύ από πέρυσι. Πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση της δικής μου ομάδας».

Αν έχει βρει τον αντικαταστάτη του κεντρικού αμυντικού Γιούρι:
«Είναι μεγάλη απώλεια σίγουρα. Έχω όμως πολύ καλούς παίκτες στον πάγκο της ομάδας μου. Πιστεύω ότι έχουμε τις λύσεις»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!