Με αφορμή την 8η Νοεμβρίου

Η 8η Νοεμβρίου αποτελεί κάθε χρόνο την καλύτερη αφορμή για να θυμηθούμε όλα όσα πέτυχε ο Θρύλος, να χαρούμε ξανά για τις τεράστιες επιτυχίες, να προβληματιστούμε για αυτά που δεν έγιναν όσο καλά θα θέλαμε και να αντιληφθούμε ότι είμαστε μέλη αυτού που ο Νίκος Καρύδης αποκάλεσε ως το μοναδικό «κατεστημένο» που δεν πρόκειται να ξεριζωθεί ποτέ και όσο το κτυπούν τα διάφορα ρεύματα γίνεται πιο μεγάλο.

Η φετινή επέτειος της ίδρυσης του ΑΠΟΕΛ μας βρίσκει σε περίεργη φάση. Ενώ κάποιος μπορεί εύκολα να ισχυριστεί ότι διανύουμε την πιο πετυχημένη περίοδο της ιστορίας μας έχοντας κατακτήσει πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα και έχοντας εξασφαλίσει και φέτος συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, μια δεύτερη ανάγνωση καταδεικνύει διάφορα προβλήματα.

Η κακή πρακτική των συχνών απολύσεων προπονητών και οι επίσης πολλές αλλαγές στο ρόστερ ως απόρροια των λανθασμένων μεταγραφών έφεραν φέτος την ομάδα σε μια κρίσιμη καμπή. Είναι για αυτό που απαιτείται εγρήγορση και υπέρβαση από όλους προκειμένου να κατακτήσουμε και το φετινό πρωτάθλημα.

Τα επιτεύγματα της τελευταίας δεκαετίας μας έχουν γιγαντώσει από κάθε άποψη και παρόλο που αυτό έχει και αρνητικές πτυχές οι θετικές είναι πολύ περισσότερες και σπουδαιότερες.

Οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας είναι τεράστιες και είναι για αυτό που είμαστε ξεχωριστοί από οποιονδήποτε άλλο. Οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ξέρουν ότι μπορούν και πρέπει να γίνουν περισσότερα για να επέλθει η ολοκληρωτική παντοκρατορία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!