Με αφορμή τον Γιαννιώτα

Οι χτεσινές αναφορές ελλαδικών μέσων ενημέρωσης ότι ο Γιαννιώτας δεν υπολογίζεται από τον Ουζουνίδη και μάλλον θα αποχωρήσει τον Γενάρη, έδωσαν το έναυσμα για να διαβάσουμε και να ακούσουμε διάφορα. Οι οπαδοί μας τσίμπησαν λόγω της προηγούμενης πετυχημένης παρουσίας του παίκτη στον ΑΠΟΕΛ, οπότε ξεκίνησαν οι εκτιμήσεις στο κατά πόσο πρέπει να επιστρέψει και αυτός.

Η περίπτωση Γιαννιώτα όμως είναι και ένα καλό παράδειγμα για να αποφασίσουμε τι ΑΠΟΕΛ θέλουμε να έχουμε και κάτω από ποιο πλαίσιο λειτουργίας να διέπεται.

Είναι οι προπονητές της κερκίδας και οι φούρποι της διοίκησης που πρέπει να έχουν βαρύνουσα άποψη για τη στελέχωση του ρόστερ;

H ομάδα έφτασε πλέον σε μια τρομερά δύσκολη κατάσταση γιατί η διοίκηση Πετρίδη ήθελε να έχει λόγο στα πάντα έχοντας τεχνικές γνώσεις όμοιες με αυτές οπαδών που λατρεύουν τη στρογγυλή θέά.

Τίθεται λοιπόν πρακτικά το εξής ερώτημα. Θέλουμε τον Πετρίδη και τον Ηλιάδη να συνεχίσουν να λειτουργούν ως αντιπρόσωποι κάποιων οπαδών και να προτρέπουν, να πιέζουν ή να φέρνουν στον ΑΠΟΕΛ τον κάθε Ντε Βινσέτι ή Γιαννιώτα;

Πόσο θέλουμε και είμαστε έτοιμοι να κάνει τον περίφημο προγραμματισμό ο Τέτι;

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!