Με ένα καλό δεκάλεπτο δεν πας πουθενά

H νέα απώλεια βαθμών σε συνδυασμό με τις ενδείξεις που υπάρχουν ότι ο Απόλλωνας θα λάβει και επιπλέον δώρο τριών βαθμών από τον αθλητικό δικαστή, επιβεβαιώνουν ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν πάει καθόλου καλά. Το σερί εννέα νικών διαδέχτηκε μια πορεία που ανέδειξε διαφόρων ειδών προβλήματα.

Η ισοπαλία με την Αλκή, η ήττα από την Πάφο και η χτεσινή ισοφάριση λίγο πριν το τέλος απέναντι στην Αεκ που ήρθε στο ΓΣΠ με σοβαρές απουσίες δεν είναι τυχαία αποτελέσματα.

Το να δηλώνουν παίκτες και παράγοντες πως τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά αν καταφέρναμε να προηγηθούμε στο σκορ είναι λόγια του αέρα που αναδεικνύουν όμως τα τρωτά μας σημεία.

Ο ΑΠΟΕΛ δυσκολεύεται αφάνταστα απέναντι σε κλειστές άμυνες και είναι ευάλωτος στις αντεπιθέσεις με τον Καρλάο να είναι σε κάθε σχεδόν αγώνα αρνητικός πρωταγωνιστής.

Ο Τραμετσάνι δήλωσε μετά την ισοπαλία με την Αλκή πως τώρα θα δούμε από τι είναι φτιαγμένη η ομάδα μας. Τα όσα ακολούθησαν διέψευσαν τις εκτιμήσεις και προθέσεις του.

Ψες παρά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, την μέτρια απόδοση και τις λάθος επιλογές δήλωσε πιο σίγουρος από ποτέ ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!