Με γεμάτο οπλοστάσιο στα δύσκολα

Η τέταρτη μεταγραφική προσθήκη ήρθε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά και τον τραυματισμό του Αρτυματά και αν ο νεαρός Εστρέλα είναι όλα όσα αναφέρουν αυτοί που ενέκριναν την μεταγραφή του σημαίνει ότι  προσθέσαμε στο ρόστερ έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Ο ΑΠΟΕΛ είχε τρομερή ανάγκη την ποσοτική αλλά και ποιοτική ενίσχυση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προκειμένου να διορθώσει τα λάθη της προηγούμενης και αυτό φαίνεται ότι έχει συμβεί.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα κρίνει αν είναι εφικτό ακόμα ένα comeback το οποίο προϋποθέτει ένα γεμάτο ρόστερ που θα ανταποκριθεί στο σερί νικών που χρειαζόμαστε. Οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες μας έφεραν στο -2 από την κορυφή αλλά η συνέχεια έχει πολύ μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Εντός Φεβρουαρίου οι μεγαλύτερες προκλήσεις αφορούν δυο ντέρμπι με Ομόνοια (εντός) και Ανόρθωση (εκτός). Ο ΑΠΟΕΛ δεν κέρδισε ακόμα αγώνα ντέρμπι και αν δεν αρχίσει να το κάνει με τη συχνότητα που πρέπει δεν θα τα καταφέρουμε αυτή τη φορά.

Στο μεσοδιάστημα υπάρχουν και οι διπλοί αγώνες κυπέλλου με τον Άρη οι οποίοι εκτός της πρόκρισης πρέπει να αξιοποιηθούν κατάλληλα. Ο Εστρέλα για παράδειγμα θα πρέπει να πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να αυξηθεί ο βαθμός ετοιμότητας του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!