Με Καρλάο και Ζαχίντ για την ανατροπή

Η υποτίμηση της Σούντουβα από τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία έφερε το 3-1 του πρώτου αγώνα και το ζητούμενο απόψε στο ΓΣΠ είναι να δώσουν ηχηρή απάντηση. Η νίκη-πρόκριση είναι κάτι παραπάνω από επιβεβεβλημένη αφού σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν συνέπειες που θα επηρεάσουν ολόκληρο το οικοδόμημα και λειτουργία του ΑΠΟΕΛ.

Ο Μπαλταζάρ δήλωσε χτες ότι είδε αρκετές φορές σε βίντεο τον πρώτο αγώνα και ξέρει τι πήγε λάθος. Το μεγαλύτερο λάθος όμως είναι αυτό που δεν απαιτεί καμία παρακολούθηση αφού η ομάδα μας μπήκε στο γήπεδο χαλαρά, νομίζοντας ότι θα πάρει ένα καλό σκορ.

Απόψε όλα αυτά πρέπει να ανατραπούν..

Με ένταση, πάθος, σωστό αγωνιστικό πλάνο και παίκτες πραγματικά έτοιμους, η ομάδα μας μπορεί να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Η παρουσία των Καρλάο και Ζαχίντ στο αρχικό σχήμα κρίνεται αναγκαία και παρόλο που ο Μπαλταζάρ απέφυγε να πει χτες αν θα τους χρησιμοποιήσει δεν φαίνεται να έχει περιθώριο να μην το πράξει.

Θα χρειαστεί και υπομονή όπως επίσης και καθαρό μυαλό. Θεωρείται δεδομένο ότι οι Λιθουανοί θα στήσουν ένα λεωφορείο μπροστά από το τέρμα τους στην προσπάθεια να μη δεχτούν τέρμα. Είδαμε ότι είναι μια έτοιμη από πλευράς φυσικής κατάστασης ομάδα με παίκτες θηρία.

Αυτό σημαίνει ότι η άμυνας του θα πρέπει να διασπαστεί με τον ενδεδειγμένο σε τέτοιες περιπτώσεις τρόπο. Ο Μπαλταζάρ και οι παίκτες τον γνωρίζουν και πρέπει να το εφαρμόσουν στην πράξη.

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο στις 20:00

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!