Με μια αλλαγή για τα αστέρια

Η μέρα που περιμέναμε από τη στιγμή που τελείωσε ο αγώνας στο ΓΣΠ έφτασε. Απόψε στην καυτή Eden Arena ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να γράψει και πάλι μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Το 2-0 του πρώτου αγώνα δημιουργεί δεδομένα να οποία πρέπει να διαχειριστούμε σωστά. Ο Δώνης ανάλωσε πολλές ώρες τις τελευταίες μέρες προκείμενου να προετοιμάσει την ομάδα τόσο από αγωνιστικής άποψης όσο και στην όλη προσέγγιση που πρέπει να έχει.

Η ψυχολογία θα παίξει σημαντικό ρόλο αφού στοιχεία όπως η αυτοσυγκέντρωση και η θετική σκέψη θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε έναν αγώνα όπου ο ΑΠΟΕΛ θα πιεστεί έντονα από το πρώτο λεπτό.

Το αντίδοτο στην πίεση θα είναι εκτός των άλλων και η καλή κυκλοφορία της μπάλας που θα μας επιτρέψει να ελέγξουμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό το ρυθμό του αγώνα.

Είναι για αυτό που ο Δώνης θα επιστρατεύσει και τον Εφραίμ ο οποίος θεωρείται πλέον έτοιμος. Η παρουσία του διασφαλίζει την επιπλέον επιλογή ενός παίκτη που μπορεί να είναι δημιουργικός με την μπάλα κάτι που χρειαζόμαστε αφού ένα από τα ζητούμενο είναι και το γκολ που αν έρθει θα βάλει ταφόπλακα στα πλάνα της Σλάβια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X