Με όπλο το κοινό μυστικό

Η ομάδα μας καλείται σήμερα να βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων στους αγώνες ντέρμπι που θα κρίνουν τον πρωταθλητή. Ο απολογισμός μέχρι σήμερα μας έφερε στο -4 από την κορυφή και σε περίπτωση που αυξηθεί και άλλο η διαφορά θα βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση.

Η προσπάθεια των παικτών που πρέπει να βασιστεί στη θέληση για τη νίκη και την ικανότητα να φτάσουν σε αυτή. Σε προηγούμενους σημαντικούς αγώνες είδαμε έναν άνευρο ΑΠΟΕΛ ο οποίος δυσκολεύτηκε να οργανωθεί σωστά και να αποφύγει τα ατομικά λάθη. Είναι αυτά που δεν πρέπει να συμβούν σήμερα απέναντι στο παράρτημα.

Ο Κρίστιανσεν αλλά και ο Κάρβερ ξέρει ότι το βασικότερο μας όπλο είναι η ικανότητα να επιτεθούμε και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για το γκολ από τα άκρα. Είναι παράλληλα αυτό που δεν έγινε στο βαθμό και όπως έπρεπε στους δυο τελευταίους αγώνες. Η επιστροφή του Γιαννιώτα στο αρχικό σχήμα ίσως να είναι η κίνηση που έχει ανάγκη ο ΑΠΟΕΛ νοούμενου ότι ο Ελλαδίτης θα μπορέσει μετά από καιρό να κάνει τη διαφορά.

Επιστροφή στο 4-1-4-1

Ο προπονητής μας είπε ότι κάνει κάποιες σκέψεις αναφορικά με το πλάνο του και αυτές σχετίζονται με την πρόθεση του να εγκαταλείψει μετά από δυο αγώνες το 4-4-2 επαναφέροντας τη διάταξη με τον Σωτηρίου στην κορυφή.

Αυτό σημαίνει πως ο Μπερτόλιο θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα και η απόδοση του θα κρίνει πολλά αφού θα πρέπει να ανταποκριθεί προκειμένου να μην κοπούμε στα δύο. Εννοείται ότι θα πρέπει να έχουμε λύσεις και στην πίεση που θα εξασκούν από ψηλά οι Χριστοφή και Ντάρμπισαϊαρ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!