Με Πιατκόφσκι ή κάτι άλλο;

Από τα μέσα της εβδομάδας ο Κετσπάγια συμβιβάστηκε με το ότι δεν θα μπορεί να υπολογίζει τους Εφραίμ και Καβενάγκι οπότε η προσοχή του στράφηκε στο πως θα μπορέσει να παρατάξει μια ένα ουσιαστικά μεσοεπιθετική γραμμή που θα βρει το δρόμο προς τα δικτυα. Το ερώτημα που τίθεται και την απάντηση του οποίου θα γνωρίζουμε σε λίγες ώρες ειναι κατά πόσο θα δοθεί μια ακόμα ευκαιρία στον Πιατκόφσκι ή αν ο Κετσπάγια δοκιμάσει εναλλακτικές επιλογές.

Τα δεδομένα με τον Πολωνό επιθετικό είναι λίγο πολύ γνωστό και θέλουν τον παίκτη να δυσκολεύεται να κάνει αυτό για το οποίο ήρθε στην ομάδα που είναι το γκολ. Ο αγώνας απόψε είναι καθοριστικός και τυχόν ψήφος εμπιστοσύνης στον Πιατκόφσκι θα σημαίνει πολλά. Από την άλλη δεν θα μας εκπλήξει αν δουμε ένα light σχήμα χωρίς επιθετικό περιοχής!

Αυτό σε ένα ακραίο σενάριο σημαίνει εντεκάδα χωρίς και τον Σωτηρίου που ναι μεν προπονείται κανονικά εδώ και μέρες αλλά προέρχεται από δίμηνη αποχή. Το πως και ποιοι θα αγωνιστούν σε αυτή την περίπτωση είναι κάτι που μόνο ο Κετσπάγια ξέρει οπότε υπομονή!

Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ αποφασισμένο που θα μπορέσει να λειτουργήσει σωστά μεσοαμυντικά για να διασφαλίσει σε πρώτη φάση το μηδέν παθητικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X