Με πίστη στις δυνάμεις μας

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τη Σάλκε και παρόλο που αναγνώρισε το βαθμό δυσκολίας του τόνισε την ανάγκη να υπάρχει πίστη αφού θεωρείται απαραίτητο στοιχείο για να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα.

Τα σημαντικό σημεία των δηλώσεων του στο Super Sport FM:

Για Βάτερμαν και Αστίθ: «Ήταν κάποια μικροπροβλήματα που είχαν μετά το παιγνίδι με την ΑΕΚ, είναι ευχάριστο που έχουμε περισσότερες επιλογές σε ένα πολύ σημαντικό παιγνίδι όπως είναι αυτό με την Σάλκε. Είναι σημαντικό το πώς θα εμφανιστεί σωστά η ομάδα. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται απόψε με προπόνηση στο ΓΣΠ».

«Κάθε παιγνίδι είναι διαφορετικό. Σαφώς και δείξαμε βελτίωση στα τελευταία παιγνίδια. Θεωρητικά είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που μπορούσε να μας πέσει απ’ όλες τις ομάδες. Εμείς όμως δεν κοιτάζουμε την θεωρία, αλλά την ουσία και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ότι καλύτερο γίνεται, είναι σημαντικό να έχεις πίστη στις δυνάμεις σου, θα παίξει σημαντικό ρόλο στον όμιλο αν έχουμε κέρδος αύριο από την Σάλκε.

Πιστεύουμε ότι έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα να παλέψουμε για μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις».

«Οι ομάδες σε ευρωπαϊκό επίπεδο ωριμάζουν μέσα από συνεχείς παρουσίες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ειδικά στους ομίλους. Αν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα περισσότερο τότε πρέπει να κοιτάζουμε και να διεκδικούμε επιτυχίες».

«Γνωρίζουμε ποιοι είμαστε αλλά αυτό δεν μας αφαιρει το δικαίωμα να πιστεύουμε σε κάτι καλό».

Για παρουσία κόσμου: «Μέχρι χθες το απόγευμα εξασφάλισαν περίπου 13,000 θέση. Θέλουμε να έχουμε περισσότερο κόσμο, δεν ξέρουμε πόσοι θα έρθουν την τελευταία στιγμή. 10,500 είναι η διάθεση των πακέτων εισιτηρίων. Γύρω στα 500 με 600 άτομα αναμένονται από πλευράς Γερμανών».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!