Με προσδοκίες ότι θα δώσει λύσεις

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Ρόμαν Μπέζακ είναι γεγονός έτσι ο Σλοβένος θα φορέσει τα γαλαζοκίτρινα μέχρι το 2020. Η προσθήκη του επιθετικού που ήθελε η ομάδα μας επειγόντως έγινε σχετικά νωρίς αφού ο Τέτι έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Ο Μπέζακ θεωρείται έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης κάτι όμως που θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη.

Σε κάθε περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη από τα γκολ του Σλοβένου και η προσδοκία όλων είναι ότι θα τα καταφέρει.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη Jagiellonia Białystok για τη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Roman Bezjak.

O Roman Bezjak είναι γεννημένος στις 21/02/1989 (29 ετών). Κατάγεται από τη Σλοβενία και είναι ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα στη Βουλγαρία και στην Κροατία ενώ έχει αγωνιστεί επίσης πέρα από το πολωνικό πρωτάθλημα, στη δεύτερη κατηγορία Γερμανίας και στην Bundesliga.

Σε σύνολο 342 αγώνων στην καριέρα του μετρά 109 γκολ και 32 ασίστ. Με την Εθνική Σλοβενίας αγωνίστηκε 26 φορές και πέτυχε 4 γκολ μέχρι στιγμής.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Η συμφωνία μεταξύ ποδοσφαιριστή και της ομάδας μας είναι διάρκειας 18 μηνών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!