Με rotation για να πάμε στο -2

Η χτεσινή νίκη της Αεκ μεταφέρει την πίεση στη δική μας ομάδα η οποία καλείται να κάνει το αυτονόητο σήμερα (18:00) στο ΓΣΠ και να κερδίσει τη νεοφώτιστη Καρμιώτισσα. Η επιστροφή στο -2 θα μεταφέρει το ενδιαφέρον σε μια σειρά από ντέρμπι που θα ακολουθήσουν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος αφού όπως είναι γνωστό ακολουθεί διακοπή λόγω υποχρεώσεων της Κύπρου.

Όλα αυτά πρέπει να περιμένουν όμως αφού η Καρμιώτισσα είναι μια αξιόμαχη ομάδα που δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Ο ΑΠΟΕΛ φορώντας και τις επετειακές πρέπει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε την Πέμπτη.

Μπορεί το κίνητρο να μην είναι το ίδιο αλλά με σοβαρότητα πρέπει να πετύχουμε το πρώτο γκολ που θα κάνει πιο εύκολη τη συνέχεια.

Ο Κριστιανσεν ξέρει ότι πρέπει να κάνει κάποιας έκτασης rotation έστω και αν ακολουθεί διακοπή. Ο Λάγο είναι εκτός ούτως ή άλλως ενώ οι Γιαννιώτας και Βάντερ είναι υποψήφιοι για επάνοδο στο αρχικό σχήμα.

Θα έχει επίσης ενδιαφέρον να δούμε ποιος εκ των Μπερτόλιο και Μπρεσάν θα προτιμηθεί για το οργανωτικό κομμάτι ή αν θα προκύψει έκπληξη και με τους δυο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!