Με σφραγίδα Γιαννιώτα

Οι λόγοι της αγωνιστικής και βαθμολογικής ανάκαμψης είναι διάφοροι και αν μπούμε στη διαδικασία να τους προσωποποιήσουμε ένας από αυτούς σχετίζεται με την καταλυτική παρουσία του Γιαννιώτα. Ο παίκτης που ήρθε ως δανεικός από το Ολυμπιακός Πειραιώς, αν και χωρίς αγώνες στα πόδια του κατάφερε σε χρόνο να προσαρμοστεί και να κερδίσει θεση βασικού. Ο Γιαννιώτας έδεσε με την υπόλοιπη ομάδα και με τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά έδωσε στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΑΠΟΕΛ τα στοιχεία που της έλειπαν.

Αγωνιζόμενος στα άκρα ο Γιαννιώτας με την ταχύτητα και διεισδυτικότητα του μπορεί να γίνεται δημιουργικός προκαλώντας ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Πέραν όμως των επιθετικών του αρετών είναι παίκτης που έχει αντίληψη να λειτουργήσει σωστά και όταν η ομάδα αμύνεται.

Ουσιαστικά η προσθήκη του Γιαννιώτα ήρθε να αναπληρώσει μάλλον και με ουσιαστικότερο τρόπο το κενό που δημιουργήθηκε εδώ και μήνες για να μην πούμε χρόνια, με την απουσία του Αλωνεύτη.

Μια άλλη παράμετρος που χρίζει αναφοράς και δεν είναι τυχαία σχετίζεται με το ότι ο Γιαννίωτας συνεχίζει την παράδοση που θέλει τους παίκτες που προέρχονται από το πρωτάθλημα της Super League και ειδικότερα τους Ελλαδίτες να έχουν καταλυτική παρουσία στον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!