Με συνέπεια πρωταθλητή

Ο ΑΠΟΕΛ πάει σήμερα στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε έναν αγώνα όπου πρέπει να νικήσει τα δικά του προβλήματα αλλά και μια ομάδα που θεωρείται μια εκ των δυο βασικών διεκδικητών. Το κενό του Βάτερμαν δεν μπορεί να αναπληρωθεί και όσοι γνωρίζουν τα δεδομένα ελπίζουν ότι οι δυσκολίες του Γκουτίνιο θα είναι τέτοιες που δεν θα στοιχίσουν.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας θα κρίνει πολλά και είναι για αυτό που η επιστροφή του Μιλάνοφ στο αρχικό σχήμα μετά από δυο μήνες θα κρίνει πολλά. Αν η αποχή δεν επηρεάσει τον Βούλγαρο η ομάδα θα έχει τη δυναμική που έλειψε σε όλη τη δεξιά πλευρά.

Η κούραση από την τεράστια προσπάθεια στον αγώνα με την Ντόρτμουντ είναι δεδομένη και είναι για αυτό που εικάζεται ότι θα σπάσει το δίδυμο Μοράις – Βινίσιους.

Αν επιβεβαιωθεί αυτό ο Σόουζα λογικά θα προτιμηθεί αντί του συμπατριώτη εκτός και αν δούμε ένα πιο αμυντικογενές σχήμα με τον Φαρίας δίπλα από τον Μοράις.

Κατά τα άλλα ο Εμπεσίλιο έχει προβάδισμα αντί του Σαλάιο για τη θέση του οργανωτικού μέσου ενώ ο Εφραίμ αν και είναι στην αποστολή το πιθανότερο σενάριο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής ερχόμενος από τον πάγκο.

Αυτό σημαίνει ότι οι Αλωνεύτης και Ζαχίντ θα είναι τα στηρίγματα του Ποτέ θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!