Με την απαιτούμενη ενέργεια

Το μοναδικό ζητούμενο απόψε στο Τσίρειο είναι η νίκη προκειμένου να κλείσε καλά το 2019 και να μην χαθεί περισσότερο έδαφος από την κορυφή. Ο αγώνας με την ΑΕΛ κρύβει παγίδες τις οποίες ο Χατζηλούκας γνωρίζει και λογικά πρέπει να έχει προετοιμάσει την ομάδα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να ανταποκριθεί.

Η ομάδα της Λεμεσού έχει τα δικά της τρωτά και δυνατά σημείο οπότε το ζητούμενο είναι να βρούμε τις λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι προκειμένου να επιτεθούμε σωστά και να κυρίως να σκοράρουμε.

Η λογική λέει ότι οι Γιάκολις και Τάμαρι θα είναι στα δυο άκρα έχοντας τον Μάτιτς στον κεντρικό διάδρομο μπροστά από τους Σόουζα και Άλεφ. Το ζητούμενο είναι να φτάσει η μπάλα με καλές πρϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Ένας εκ των Πάβλοβιτς και Χαλένιους θα είναι στην περιοχή. Πρόκειται για δυο παίκτες που για να γίνουν απειλητικοί πρέπει να πάρουν την μπάλα σε χώρο που θα τους επιτρέπει να τελειώσουν φάσεις, οπότε θα πρέπει να γίνει και αυτό.

Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες οπότε καλούνται να δείξουν αποφασιστικότητα και την απαιτούμενη ενέργεια που θα τους επιτρέψει να φύγουν νικητές από το Τσίρειο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X