Με το ενα πόδι εκτός

Τίποτε δεν ειναι τυχαίο και τα όσα γράφονται και στα ελλαδικά μεσα ενημέρωσης δεν είναι φαντασιώσεις απλά δεν ανταποκρίνονται πλήρως στα δεδομένα και συμφωνηθέντα.  Το gazetta.gr σε ρεπορτάζ του αναφέρει για συμφωνια της ομάδας για παραχώρηση του Ντε Βινσετι στην Αλ Νασρ έναντι ποσού που ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης το διαμοιρασμό των χρημάτων λόγω της συμφωνίας 60-40 μεταξυ ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού.

Οπως είμαστε σε θεση το deal δεν ειναι με τη συγκεκριμένη ομάδα αλλα με αλλη και θα ενεργοποιηθεί με την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας μας στα προκριματικά. Ο Ντε Βινσέτι έπαιξε καθοριστικό ρολο στο να γινει το deal αφού ειπε το ναι στην πρόταση που του έγινε για ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν το ενα εκατομμύριο ευρώ, ενώ ηταν αρνητικός στο ενδεχόμενο για ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα μας.

Το ποσο που θα λάβει ο ΑΠΟΕΛ για την παραχώρηση του παίκτη κρίνεται ως πολύ ικανοποιητικό και το ζητούμενο πλεον ειναι αν ο ιδιόρρυθμος Ντε Βινσετι θα οδηγήσει την ομάδα μας στα play offs του Champions League.

Το ιδανικό σενάριο είναι αυτό όπου ο Αργεντινός θα αποχωρήσει με τον καλύτερο δυνατό τροπο αφου πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που πρόσφερε αλλα και εκτιμήθηκε αφάνταστα από τους οπαδούς μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!