Με Βιτορούλ εαν και εφόσον

Δεν μπορεί να θεωρηθεί καλή η κλήρωση του 3ου προκριματικού αλλά θα αγχωθούμε για αυτό αν πρέπει αφού προέχει η πρόκριση επί της Ντούντελανζ. Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Βιτορούλ είναι ο αντιπαλός μας και αν κάτι μπορεί να θεωρηθεί σημαντικό είναι ότι ο επαναληπτικός θα γίνει στο ΓΣΠ.

Προπονητής και ιδιοκτήτης της Βιτορούλ είναι η μεγάλη μορφή του Ρουμανικού ποδοσφαίρου, Γκεόργκι Χάτζι. Πρόκειται για ομάδα που ιδρύθηκε μόλις πριν 8 χρόνια αλλά κατάφερε να κάνει ραγδαία βήματα φτάνοντας πέρσι στην κορυφή.

Αυτό έγινε δίνοντας τρομερή σημασία στις ακαδημίες αφού ο Χάτζι επενδύει σε νεαρούς ταλαντούχους συμπατριώτες του και το εγχείρημα απέδωσε.

Πέρσι η Βιτορούλ είχε μέσο όρο ηλικίας τα 22,5 χρόνια και έγινε η νεαρότερη πρωταθλήτρια ομάδα της Ευρώπης για το 20017.

Σχολιάζοντας την κλήρωση ο Πετεβίνος είπε τα ακόλουθα:

«Αν πρέπει να εκτμηθεί τώρα ο επόμενος αντίπαλος είναι θέμα των αρμοδίων. Θα πρέπει πρώτα να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να προκριθούμε και να σκεφτούμε τη Βιτορούλ. Θα πρέπει να γίνει δουλειά για να μπορέσει η ομάδα να βελτιωθεί για τον αγώνα της Τετάρτης»

Οι αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League θα γίνουν στις 25 – 26 Ιουλίου και 1-2 Αυγούστου

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X