Μεγάλη συΓΚΟΛμιδή

Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε και το εμπόδιο του Άρη με σχετική ευκολία, παρόλα τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε και έτσι μπορεί να συγκεντρώσει την προσοχή του εκατό τις εκατό στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Σπάρτα. 

Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές ο ΑΠΟΕΛ σημείωσε τον εκπληκτικό αριθμό των 16 γκολ. Στο μόνο παιχνίδι που η ομάδα μας περιορίστηκε στο ένα γκολ ήταν αυτό με την Δόξα στο Μακάρειο ενώ στα υπόλοιπα φετινά παιχνίδια ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα ίσως να είναι το πιο αξιοσημείωτο γεγονός από την εικόνα της ομάδας. 

Παρά την ευχέρεια στο να βρίσκει δίχτυα, ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να πείσει και να ικανοποιήσει ακόμα με την αγωνιστική του εικόνα όλο τον απαιτητικό του κόσμο. Όμως, το να στέλνεις την μπάλα στα και να κερδίζεις τους 3 βαθμούς κάθε παιχνίδι είναι αυτό που μέτρα και αυτό που ουσιαστικά σε σπρώχνει πιο κοντά στους τίτλους. 

Ο φετινός ΑΠΟΕΛ με όλα του τα προβλήματα τραυματισμών δείχνει να έχει την λύση και το εύκολο γκολ. Με εξαίρεση την Δόξα, οι περισσότερες ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα μας μετουσιώθηκαν  σε γκολ και ο ΑΠΟΕΛ καταφέρνει μετά από χρόνια να κάνει κάτι που του στοίχιζε τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους: να καθαρίζει τα ματς φορτώνοντας τους αντιπάλους με γκολ. 

Οι φαινομενικά μικρές ομάδες μας είχαν στοιχίσει αρκετούς βαθμούς την περσινή περίοδο. Με τον ρυθμό και την επιθετική ευφορία που έχει πιάσει ο φετινός ΑΠΟΕΛ, ανεξάρτητου απόδοσης, δείχνει πιο σοβαρός στον συγκεκριμένο τομέα. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!