Μεγαλώνει ο αμυντικός πονοκέφαλος

Η σημερινή προπόνηση μεγάλωσε τις ανησυχίες και δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά όσον αφορά τη στελέχωση της αμυντικής γραμμής με τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Αυτό προκύπτει γιατί η αδυναμία του Καρλάο να ανεβάσει ρυθμούς έκανε ξεκάθαρο ότι οι ενοχλήσεις τους προσαγωγούς είναι τέτοιες που δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί σε δύο μέρες σε έναν αγώνα φοβερά ψηλών εντάσεων.

Πρόβλημα όμως υπάρχει και με τον Λάγο ο οποίος αν και τις προηγούμενες μέρες προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς ένιωσε πάλι ενοχλήσεις στο γόνατο και σήμερα ακολούθησε φυσιοθεραπεία ενώ δεν βγήκε καθόλου στο γήπεδο. Με αυτά τα δεδομένο ο Ισπανός θα προφυλαχθεί και ο Αλεξάνδρου θα πάρει θέση βασικού.

Σαν να μην φτάνουν αυτά ούτε ο Μιλάνοφ μπόρεσε να προπονηθεί σήμερα αφού έχει και αυτός ένα χτύπημα που τον ταλαιπωρεί από τον αγώνα με την Ομόνοια! Παρόλα αυτά για τον Βούλγαρο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει.

Όπως καταλαβαίνετε η ομάδα μας θα αναγκαστεί να παραταχθεί με μια νέα αμυντική τετράδα κάτι που δεν θα ήθελε κανείς σε έναν κρίσιμο αγώνα. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει επιλογή οπότε η πρόκληση και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!