Μεγαλώνει το αρνητικό σερί

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής επιβεβαιώσαν ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να θεωρεί τίποτα δεδομένο ιδιαίτερα όταν συνεχίζει το σερί που τον θέλει να μην μπορεί να κερδίσει τους βασικούς ανταγωνιστές του. Σε έναν ακόμα αγώνα απέναντι σε ομάδα που θέλει και μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα είδαμε έναν νωθρό ΑΠΟΕΛ ο οποίος για ένα και βάλε ημίχρονο έδειχνε και ήταν χαμένος.

Μπορεί ο προπονητής μας να επικαλέστηκε τις τελικές προσπάθειες (10-4) των δυο ομάδων αλλά αυτό δεν διασκεδάζει τις εντυπώσεις. Και αυτό γιατί η ομάδα μας δεν είχε ούτε ένταση αλλά ούτε και σωστό τακτικό πλάνο. Αυτά ήταν τα δυο στοιχεία που όπως είπε ο προπονητής μας πριν τον αγώνα θα καθόριζαν το αποτέλεσμα.

Δυστυχώς ήταν η ΑΕΚ αυτή που αντιμετώπισε τον αγώνα ως τελικό καταφέρνοντας να ανταποκριθεί και όταν ακόμα έκανε δυο αναγκαστικές αλλαγές. Από την άλλη το 4-4-2 του Κρίστιανσεν απέναντι στο γεμάτο κέντρο του Ιντιακέθ δεν επέτρεψε στην ομάδα μας να οργανωθεί σωστά.

Αυτό ανάγκασε τους μεσοαμυντικούς να επιχειρούν γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή τα οποία ήταν καταδικασμένα.

Οι διορθωτικές κινήσεις απέτρεψαν την ήττα αλλά οι εντυπώσεις μένουν και είναι αρνητικές όσο και αν ο επίσημος ΑΠΟΕΛ δηλώνει ότι αν μια ομάδα κέρδιζε αυτή θα έπρεπε να ήταν η δική μας.

Όσο λοιπόν δεν μπορούμε να κερδίσουμε τους αγώνες με ΑΕΚ, ΑΕΛ και Απόλλωνα που θα καθορίσουν τον φετινό πρωταθλητή τόσο θα μειώνεται η διαφορά και θα ψάχνουμε διάφορες δικαιολογίες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X