Μένουν Κύπρο

Ο στόχος αλλά και οι εκτιμήσεις διαφόρων ότι οι Ντε Καμάργκο και Ορλάντι θα ήταν έτοιμοι μετά τη διακοπή και κυρίως ενόψει του αγώνα με τη Young Boys αποδεικνύονται ανέφικτοι. Παρόλο που υπάρχει χρόνος μέχρι την Τετάρτη όταν η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για την Ελβετία, θεωρείται απίθανο και αχρείαστο να συμπεριληφθούν σε αυτή οι δυο παίκτες.

Η σημερινή μέρα σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση βρήκε τους δυο παίκτες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ ο Κρίστιανσεν σε χτεσινές δηλώσεις του μας προετοίμασε για το τι θα συμβεί, αναφέροντας ότι δεν έχει σκοπό να πιέσει τους παίκτες.

Και αν ακόμα λοιπόν οι Ντε Καμάργκο και Ορλάντι προπονηθούν κανονικά στις δυο τελευταίες προπονήσεις πριν την αναχώρηση δεν φαίνεται να είναι αρκετό για να κερδίσουν την μάχη με το χρόνο.

Η άλλη παράμετρος που κάνει απαγορευτική τη συμμετοχή τους είναι το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ θα έχει 18μελη αποστολή στον αγώνα της Πέμπτης οπότε δεν υπάρχει δυνατότητα να συμπεριληφθεί σε αυτήν οποιος δεν είναι 100% έτοιμος. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!